Gastronomia
Notícies per tema
Peníscola crea una guia d’establiments que fan menjar per emportar
L'oferta de restauració amb servei "take away" que s'actualitza de manera diària

Peníscola prepara quatre jornades gastronòmiques entre febrer i desembre
Els restauradors locals oferiran menús especials i temàtics als seus locals o per a emportar

La Diputació treballa en la redefinició de ‘Castelló Ruta de Sabor’
Busquen que siga un reclam turístic gastronòmic nacional i internacional

L’exposició sobre “La cuina de Castelló” arriba a Vilafranca
Una mostra que serveix com a complement al llibre del mateix nom

Pilotes de Nadal
La cuina de Casa Roque (1x44)
Llagostins amb ceba
La cuina de Casa Roque (1x43)
Còctel de marisc
La cuina de Casa Roque (1x42)
Figues en café i gules amb gambes i caiena
La cuina de Casa Roque (1x41)
Pasta amb espàrrecs, xampinyó i gambes
La cuina de Casa Roque (1x40)
La plaça de les Aules s’omple de productes locals per a incentivar el seu consum en Nadal
La mostra gastronòmica compta amb una desena d’estants i podrà visitar-se fins al diumenge

Cinc nous establiments de Benicarló aconsegueixen el segell de qualitat SICTED
Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael han estat reconeguts

Mousse de sardina
La cuina de Casa Roque (1x39)
La Festa de la Carxofa se centrarà en les jornades als bars i restaurants
Es mantindrà el CarxofArt i altres activitats promocionals

Piquillos farcits d’abadejo
La cuina de Casa Roque (1x38)
Guatlles en escabetx
La cuina de Casa Roque (1x37)
Diputació promocionarà els productes ‘Castelló Ruta de Sabor’ per Nadal
La primera Fira de Nadal obri aquest divendres a la plaça de les Aules

Mesón del Pastor, Daluan i Vinatea revaliden “l’estrella Michelín de plata”
Els tres BIB Gourmand fan de Morella un referent gastronòmic

Sopa minestrone de Casa Roque
La cuina de Casa Roque (1x36)
Llucet amb amanida
La cuina de Casa Roque (1x35)
Brownie a la taça amb iogurt
La cuina de Casa Roque (1x34)
Pizza casolana
La cuina de Casa Roque (1x33)
Steak tartar de rellom de porc
La cuina de Casa Roque (1x32)
Crep farcit de verdures
La cuina de Casa Roque (1x31)
Caldereta de senglar al vi negre
La cuina de Casa Roque (1x30)
Pollastre a la cervesa
La cuina de Casa Roque (1x29)
“Rape en amarillo”
La cuina de Casa Roque (1x28)
Llom de senglar amb gingebre i carabassí
La cuina de Casa Roque (1x27)
Cavalla en pisto i alls tendres
La cuina de Casa Roque (1x26)
Mil fulles d’ibèric
La cuina de Casa Roque (1x25)
Secret d’ibèric amb tempura de verdures
La cuina de Casa Roque (1x24)
Panini d’ibèric
La cuina de Casa Roque (1x23)
Hamburguesa gourmet Km0
La cuina de Casa Roque (1x22)
Tomahawk amb salsa BBQ
La cuina de Casa Roque (1x21)
Pastís d’ametlla amb melmelada d’albercoc
La cuina de Casa Roque (1x20)
Seitons en vinagre i orenga
La cuina de Casa Roque (1x19)
Crema de carabassa al forn
La cuina de Casa Roque (1x18)
Benicarló aposta per la gastronomia com a eix de l’estratègia turística
S’anuncia que s'elaborarà un Pla Director de Turisme Gastronòmic

Peix gall al cava
La cuina de Casa Roque (1x17)
“Suspiros” de merenga
La cuina de Casa Roque (1x16)
Tomates de penjar farcides amb sardina de bota
La cuina de Casa Roque (1x15)