Benicarló serà la seu d’un gran esdeveniment gastronòmic organitzat per la Diputació

L’acte s’emmarca en el 200 aniversari de la corporació provincial

Benicarló ha estat la ciutat escollida per a celebrar un gran esdeveniment gastronòmic vinculat a la marca Castelló Ruta de Sabor. Així ho va anunciar ahir el president de la Diputació de Castelló, José Martí, en la presentació dels actes que es preparen amb motiu de la celebració del 200 aniversari de la institució provincial.

«L’objectiu és millorar el posicionament de la província de Castelló com a destí de turisme», va dir el president, que va avançar que aquesta serà la primera edició d’un esdeveniment en el qual participaran xefs amb estrela Michelín com Raúl Resino (Benicarló), Miguel Barrera (Vall d’Alba) i Alejandra Herrador i Emmanuel Carlucci (Alcossebre).

Tot i que encara falta concretar les dates, l’acte comptarà amb diferents zones per a productes de Castelló Ruta de Sabor, un escenari principal on es faran demostracions culinàries, actes musicals, servei de barra per a cerveses i vins elaborats a la província i zones de descans.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha qualificat de «magnífica notícia» l’anunci fet ahir pel president de la Diputació i ha constatat que «Benicarló representa un paper fonamental a nivell de tota la província per la seua gran aposta gastronòmica i innovadora».

«Actualment —ha reconegut la regidora— som el municipi referent en temes gastronòmics: tenim en marxa un Pla Director Gastronòmic, tenim uns productes de primera qualitat, encapçalats per la denominació d’origen de la Carxofa de Benicarló, però també el peix i el polp, i tenim un potentíssim sector de la restauració, amb una estrella Michelin, dos Sol Repsol, dos Soletes Repsol i un Bib Gourmand». «Amb tots aquests elements, hem aconseguit posicionar-nos com una destinació líder en matèria gastronòmica que ara es veurà reconeguda per aquest esdeveniment d’alt nivell».

Directe