12 restaurants participen en la formació sobre cuina vegana impulsada a Vinaròs

Amb la finalitat de celebrar les I Jornades de la Cuina Vegana durant els mesos d’octubre i novembre

Aquesta setmana s’ha impartit la formació de cuina vegana adreçada als restaurants de la ciutat interessats en participar en les I Jornades de la Cuina Vegana, que es faran del 21 d’octubre al 6 de novembre. La reconeguda cuinera Vanesa Bustos ha sigut l’encarregada de mostrar diverses receptes i totes les possibilitats que pot oferir aquest tipus de cuina. En total han participat 21 persones en representació de 12 restaurants interessats en conèixer nous conceptes de la cuina vegana i participar en les jornades.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que les Jornades de la Cuina Vegana són una nova iniciativa impulsada pel Departament de Turisme, amb el suport de Vinaròs Gastronòmic, per oferir una experiència culinària innovadora a la comarca. Segons assenyalava Albella “la formació que s’ha impartit sobretot ha servit perquè els cuiners poguessen adquirir més coneixements sobre la cuina vegana per oferir receptes originals i sorprenents durant les jornades”.

Els establiments interessats en participar en les I Jornades de la Cuina Vegana, que se celebraran del 21 d’octubre al 6 de novembre, es poden inscriure a través de la seu electrònica de l’ajuntament fins al dilluns 3 d’octubre.

Directe