300 tapes per local en el primer cap de setmana de “Les Xancles i Tapes”

Fins al 7 de setembre es pot gaudir d'aquesta proposta gastronòmica en la qual participen vuit locals

L’organització de la Ruta més refrescant de l’estiu ha fet un primer balanç positiu en l’equador de la ruta, després d’haver superat amb nota l’inici d’aquesta i el seu cap de setmana.

Concretament, les dades que llancen els locals són molt positives, amb al voltant de 100 tapes per dia i local, sumant més de 300 en el conjunt del cap de setmana.

“Xancles i Tapes” afronta avui i demà les seues dues últimes jornades d’una setmana intensa per als locals participants, un total de vuit establiments on es pot gaudir de dues tapes en cadascun a concurs, per 4 euros cadascuna i beguda inclosa.

Els qui desitgen realitzar la ruta poden recollir un dels 20.000 fullets que es troben en les oficines d’informació turística i anar, seguint la ruta, degustant i gaudint de cada tapa. Al final de la ruta, els participants que la completen, poden acostar-se a la Tourist Info Office per a emplenar el formulari de qualitat i recollir un dels més de 500 regals que hi ha disponibles fins a fi d’existències per a aquells que finalitzen el recorregut i, òbviament, el seu parell de xancletes.

El Guanyador de la Millor Tapa es determina sobre la base de criteris com un test gustatiu (sabor, textura, raonament en punt òptim, temperatura adequada), un test visual (presentació atractiva, presentació polida, volum adequat), un test de matèries primeres (qualitat, frescor, productes de temporada, productes km 0), un test de tècnica culinària (punt de cocció adequat, textures, contrastos) i un test d’originalitat (tapa gustativa i visualment sorprenent, aplicació de tècniques noves en l’elaboració). També s’atén la qualitat del servei, amb un reconeixement al local més votat pels participants; destacant així la seua atenció al client.

Directe