Es presenta la nova associació “Vinaròs Gastronòmic”

Per donar un nou impuls al sector i situar el municipi com un referent

Es presenta la nova associació “Vinaròs Gastronòmic”

Aquest matí al Centre del Coneixement del Vianalab s’ha presentat la nova associació Vinaròs Gastronòmic formada per una vintena de restaurants amb la voluntat de donar un impuls al sector. El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que el fet de presentar una nova entitat local sempre suposa una bona notícia per a Vinaròs.

Segons detallava Albella des de l’Ajuntament sempre “donarem suport a les noves iniciatives, en aquest cas amb la voluntat de donar un nou impuls a la gastronomia local, per oferir una experiència única des de la cuina fins a la taula”. En aquest sentit, comentava que “des del Departament de Turisme, sota la direcció de Gabi Quesada i Anna Esteve treballarem per fer de Vinaròs un referent gastronòmic al territori amb una cuina avantguardista sempre acompanyada amb el producte estrella, el llagostí de Vinaròs.

Per la seua banda, el president de Vinaròs Gastronòmic, Marcelo Abbatangelo, comentava que “l’associació neix des de la pròpia autocrítica dels mateixos restaurants, on cadascun d’ells feia el seu camí individual, així que després de diverses reunions ens vam decidir ajuntar en una nova entitat per tenir més força a l’hora de promocionar la nostra cuina”. Segons insistia l’associació està oberta a tots els restaurants de Vinaròs, independentment del seu estil de cuina, amb l’únic objectiu d’impulsar la gastronomia local, sempre amb el llagostí de Vinaròs com a principal protagonista.

El vicepresident de Vinaròs Gastronòmic, Roberto Belmonte, destacava que l’entitat està oberta a tots els restaurants de la localitat i animava els xefs a unir-se a la nova associació. D’altra banda, detallava els restaurants que formen part de l’entitat El Barco, Rubén Miralles, Nou Bar, La Isla, Duc de Bendome, La Cullera, MU, Casa Lina, Nou Parada, Sukomi, Resutaurante Teruel, A Fuego Lento, Bergantín, Rafel Lo Cristalero, Ca Cisco Bocana, Calafat, Arrosseria Big Bang i La Carabassa.

Fideuada solidària
en favor d’Ucraïna

Per tal de presentar-se en societat Vinaròs Gastronòmic ha preparat per al 7 d’abril una fideuada solidària en favor d’Ucraïna al Pati del Mercat Municipal. La cita serà a partir de les 18h i el preu de la ració serà de 5€ amb beguda inclosa, tota la recaptació es destinarà per a l’ONG HelpUcraina per ajudar a les persones que es troben immerses en la guerra.

Belmonte destacava que també es crearà un punt de recollida de material de humanitari i de primera necessitat que es destinarà per a Ucraïna i feia una crida a la gent perquè participe en aquest acte solidari.

Directe