Les jornades de la trufa s’allarguen fins al 13 de març

Nou restaurants de Morella i comarca han preparat menús especials i altres comerços ofereixen productes amb tòfona

Les jornades de la trufa s’allarguen fins al 13 de març
Un dels plats de les jornades d'enguany

La ciutat de Morella està immersa en les XIX jornades de la trufa. Una cita especialitzada en aquest diamant gastronòmic dels Ports on nou restaurants han preparat menús especials on la tòfona agafa el protagonisme en tots els plats. Fins al 13 de març, els diferents establiments oferiran aquesta especialitat en les seues cartes per a disfrutar de l’aroma i versatilitat d’un producte autòcton que accepta una gran varietat de receptes des de les més tradicionals fins a les tècniques més innovadores. A més, ofereix noves experiències amb la seua inclusió en postres i dolços.

A més dels plats i menús dels restaurants, els comerços de Morella i tota la comarca ofereixen productes elaborats amb trufa. Formatges, olis, patés i altres produccions estan disponibles en els establiments per a disfrutar de l’exquisit sabor de la trufa en qualsevol moment. Tota la informació sobre els restaurants i comerços que participen en les XIX jornades de la trufa es troba a internet.

Un dels plats de les jornades d’enguany

VII Morella Negra
com la trufa

A més de la gastronomia, la trufa és també protagonista a la ciutat amb la literatura. Aquest fruit de la terra dona nom al festival Morella Negra com la trufa, que tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de febrer. Aquest ofereix diferents activitats culturals amb escriptors, escriptores i amants de la novel·la negra en general.

A més, Morella Negra ofereix visites turístiques i temàtiques per La Morella més negra. També De mano airada. Així, el festival ha habilitat el servei de reserva d’entrades per a aquestes visites i la resta d’actes programats a través del portal Entradium.

Directe