Gastronomia
Notícies per tema
Benicarló es prepara per als dies grans de la XXIX Festa de la Carxofa
La torrada popular de dissabte i la demostració gastronòmica de diumenge seran els actes més multitudinaris.
Arranquen les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa a Peníscola
Els menús estaran disponibles en cinc restaurants fins al 27 de març
Benassal celebra la jornada gastronòmica formativa ‘L’interior i la Tuber Melanosporum’
Amb Ángela Milián i Diego Alcón del Restaurante Vinatea
Les jornades de la trufa s’allarguen fins al 13 de març
Nou restaurants de Morella i comarca han preparat menús especials i altres comerços ofereixen productes amb tòfona
La trufa protagonitza al febrer i març els menús dels restaurants de Benassal
El cap de setmana del 26 i 27 de febrer se celebra la XVIII Mostra de la Trufa Negra de l'Alt Maestrat
Peníscola programa enguany quatre cites gastronòmiques
A febrer, març, maig, juny, octubre, novembre i desembre hi haurà jornades temàtiques amb productes de temporada
Aquesta es la formació que ofereix el CDT per al 2022
Les diferents propostes s'organitzen en dues branques com són la formació ocupacional i la continua
Comencen les jornades de la trufa
Nou restaurants de la comarca oferiran els seus menús elaborats amb tòfona a partir d’aquest divendres
Miguel Barreda rebrà la Trufa d’honor de l’Alt Maestrat 2022
El cuiner és propietari del restaurant Cal Paradís i primera estrela Michelin de la província
Els xefs amb estrella Michelin de Castelló mostren la seua gastronomia a Fitur
Barrera, Resino, Herrador i Carlucci triomfen en un showcooking per a professionals
La Festa de la Carxofa ajorna actes multitudinaris però manté les jornades als restaurants
La torrà popular tindrà lloc el 26 de febrer i la Demostració Gastronòmica el 27
El Candil i Casa Golo guanyen el Concurs dels Pinxos de la Carxofa
En la modalitat de pinxo d’autor i en cuina tradicional respectivament
Benicarló aposta per mantindre la Festa de la Carxofa
Començarà amb les Jornades del Pinxo, del 14 al 30 de gener en 27 restaurants i bars
El xef estrella Michelin Raúl Resino, guardonat amb la Carxofa d’Or 2022
El màxim guardó de la Festa de la Carxofa es lliurarà el 28 de gener
Villores aprenen a fer entrants diferents i saludables per Nadal
Per menjar de forma més saludable evitant tants de dolços i sals perjudicials per a la nostra salut
Vinatea, Mesón del Pastor i Daluan renoven el distintiu BIB GOURMAND
La guia Michelín ha publicat els distintius d'enguany
57 noves ‘altes’ consoliden ‘Castelló Ruta de Sabor’
La marca de referència i de qualitat de la gastronomia provincial suma 353 entitats
La Fonda rep el solete de la Guia Repsol
El solete pretén distingir aquells espais en encant i que s'ixen un poc dels llocs més comuns
Benicarló presenta la seua pròpia marca gastronòmica basada en la cuina autèntica
La marca ha estat dissenyada per l’estudi Gimeno Gràfic
El “producte d’interior” exposa a Sánchez i Puig les necessitats i tresors del món rural
El cinctorrà Joquín Deusdad participava com a representant de Temps d’Interior
La trufa silvestre desapareix als Ports
La irregularitat de les pluges, la contaminació i l'abandó del camps porten a l'escassetat de l'or negre
Encontre de CdT de la Comunitat Valenciana a la Fàbrica Giner de Morella
La reunió ha servit com a pràctica de l’alumnat del centre, el qual ha preparat el menjar per a la jornada
4 premis per a Formatges de Catí al Campionat mundial de formatges
El World Cheese Awards 2021 s'ha celebrat aquest primer cap de setmana de novembre a Astúries
La cuina japonesa arriba al CdT amb el xef Pedro Salas
Mostra les possibilitats de la gastronomia asiàtica per a fusionar-se amb la espanyola
La Diputació potencia la gastronomia de Castelló a ‘Gastrónoma’
José Martí i Virginia Martí inauguren el major congrés culinari d'Espanya amb la presència de 21 productors castellonencs
Mar Blava guanya el primer Concurs del Pinxo de Polp a Caduf i Peix de Llotja
El jurat ha estat format per Avelino Ramón, xef del restaurant Daluan, Fede Antúnez, de l’equip de Raúl Resino, i Pedro Berja, de elBullifoundation
Formatges de Catí, millor Formatge de pasta premsada de cabra i ovella a Montanejos
El consum de productes lactis de proximitat ha augmentat respecte a les dades anteriors a la pandèmia
Benassal encara l’inici del ‘Mes de l’avellana’
Un fruit típic i benvolgut per tota la localitat que ocupa una part capital en la gastronomia benassalenca
Vedella i corder en la degustació ‘Abrasa’m’ a Ares del Maestrat
Dos restaurants i un seller han estat presents en esta jornada gastronòmica
Vendre, donar-se a conèixer o crear sinergies entre productors, a la Fira Tastem
Els professionals del sector de l’alimentació posen ja la mirada en futures edicions
Els showcookings van ser el més demandat a la Fira Tastem
Tenien lloc amb una demostració de cuiner i productor
S’obri la fira ‘Tastem’ per promocionar la gastronomia de l’interior de la Comunitat
Francesc Colomer ha inaugurat amb el xef Miguel Barrera, Estrella Michelín i director del certamen
Cuina en directe, espectacles musicals o venda de productes a la Fira Tastem
Este cap de setmana té lloc la primera edició d’esta cita gastronòmica a la Fàbrica Giner
Morella acollirà aquest cap de setmana la Fira Tastem
Es tracta d’una fira gastronòmica de les comarques dels Ports, Alt i Baix Maestrat
El patronat provincial de turisme organitza sis jornades de presentació del Castelló Ruta de Sabor
Arribarà a la nostra comarca el pròxim 22 de setembre a Vilafranca
10 mil euros per a fires promocionals de la trufa
La Diputació pretén que es convertisca en un important pol de dinamització econòmica de l’interior
Saps què són i on es fan les “Croquellanas”?
Ho descobrim amb aquest reportatge d'Ángela Beltran per a El nostre estiu
Pollastre i bollo arrebossats amb farinetes
1x138 La cuina de Casa Roque
Peretes de Sant Joan al vi
1x137 La cuina de Casa Roque
El solomillo al hojaldre de Ivana
1x136 La cuina de Casa Roque