Gastronomia
Notícies per tema
Peníscola i Benicarló, units per la carxofa
L'Ajuntament subscriu un conveni de col·laboració amb la D.O Carxofa de Benicarló

Els autèntics macarrons a la bolonyesa
La cuina de Casa Roque (1x12)
Cavalla amb verdures
La cuina de Casa Roque (1x11)
Confit d’ànec amb salsa de vi i melmelada de taronja
La cuina de Casa Roque (1x10)
Els bolets arriben a la tardor del Meson del Pastor
Tot i ser un any atípic i amb pocs bolets, el restaurant enceta les XIX Jornades dels bolets
Recapte d’arròs i llegums
La cuina de Casa Roque (1x09)
Xurrasco amb ceba, bolets, ametlles i panses
La cuina de Casa Roque (1x08)
Salmó al papillote
La cuina de Casa Roque (1x07)
Carbassó farcit de verdures
La cuina de Casa Roque (1x06)
La tradició dels panellets s’estén pel Maestrat
Les vendes d'enguany s’han mantingut semblants a les dels darrers anys

Cuixa de corder amb verdures
La cuina de Casa Roque (1x05)
Creïlles farcides de llagostí
La cuina de Casa Roque (1x04)
Pollastre al curri
La cuina de Casa Roque (1x03)
Lluç en salsa verda
La cuina de Casa Roque (1x02)
Crema de bolets i xampinyó
La cuina de Casa Roque (1x01)
L’Alt Maestrat promociona la gastronomia amb un showcooking a la plaça d’Ares
Una activitat per assaborir productes de l’empresa vilafranquina Bolíssim

Peníscola presenta les Jornades Gastronòmiques de la Mar
7 restaurants ofereixen menús especials fins al 21 de novembre

Diputació inclourà el peix de llotja a “Castelló Ruta de Sabor”
Santi Pérez veu com el Grup d'Acció Local pesquer té que captar subvencions de la Unió Europea

Les Jornades del Polp es concentren en tapes, pinxos i menús degustació en bars i restaurants
Comencen el 18 de setembre i s’allargaran fins a l’1 de novembre

El restaurant Daluan renova el Sol de la Guia Repsol
Es manté aquesta distinció per un dels restaurants de la zona

Els gelats també poden ser saludables
Morella ha acollit un taller pràctic amb la nutricionista Sheila Amela

«La cuina dels Ports», per aprendre del que es menja
La nova publicació gastronòmica sobre la comarca s'ha presentat a Forcall

El bolo de Bolíssim
L'empresa vilafranquina manté aquesta tradició gastronòmica del nostre territori
El Vi Carlon es converteix en el nou producte turístic de Benicarló
La Regidoria de Turisme ha creat un gran projecte al voltant de l’històric vi del Maestrat

L’Aigua de Benassal es “la millor aigua del món”
Així ha estat reconeguda a Brussel·les per L’Institut Internacional de Sabor i Qualitat

Bruno Morraja es queda a casa i prepara natilles
"El perol de Bruno" participa del canal cultural de Youtube de l'Ajuntament de Vilafranca
Hi haurà rosques a les panaderies tot i el confinament
Sí s'han hagut de suspendre tradicions a Castell de Cabres o Forcall

“40 años no son nada, 40 años lo son todo”
Casa Roque està enguany d'aniversari davant la incertesa del futur per la crisi del coronavirus

El restaurant Daulan protagonitza un nou showcooking
Els vins van anar a càrrec del celler l'Estanquer de Canet

Santi Pérez assisteix a la presentació de les Jornades de la Carxofa de Benicarló a Castelló
Per a la promoció d’aquest producte de quilòmetre zero

La Taverna del Forn i Bolíssim cuinen amb tòfona
Els vilafranquins van fer un showcooking maridats amb el celler Gandesa

Santi Pérez visita i dona suport a la XVII Mostra de la Trufa Negra de Culla
Té el patrocini de la Diputació i Castelló Ruta de Sabor

Casa Roque mostra la cuina amb trufa en el seu 40 aniversari
Els vins de Mas de Torubio tenen un gran èxit

Èxit de la V Morella negra com la trufa
Escriptors i lectors s'han trobat en el cap de setmana més negre
El Mesón del Pastor mostra vuit plats i dos postres amb tòfona
El restaurant morellà protagonitza el segon showcooking de les Jornades de la Trufa

L’Escudella de Vilafranca estrena els showcookings de la tòfona
A més els restaurants menús especials elaborats amb el diamant negre fan fins al 15 de març

La Festa de la Carxofa registra dades de participació de rècord
Només en la Demostració Gastronòmica de diumenge es van servir 18.000 racions

El Concurs de Cuina de la Carxofa es consolida
El canvi d’ubicació al Magatzem de la Mar ha suposat un important salt qualitatiu

Fins al 15 de març, Morella és la capital de la tòfona
Les XVII Jornades de la Trufa s'han presentat al Centre de Turisme de Castelló
