La Tomata de Penjar, protagonista en el Sabors de Temporada Km0 de El Corte Inglés

Dins de les accions promoció del producte i de SABOR Alcalà-Alcossebre

La Tomata de Penjar d´Alcalà de Xivert serà la protagonista durant aquest mes d’octubre en El Corte Inglés, a través de la campanya “Sabors de Temporada Km 0”, que cada mes promocionarà un producte de proximitat en plena temporada, elaborat per un xef de prestigi. Aquesta acció s’emmarca en les accions de promoció de la Tomata de Penjar que es realitzen per part de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, dins de la marca SABOR Alcalà-Alcossebre.La Cafeteria d’El Corte Inglés de Castelló acollia ahir amb un Showcooking a càrrec del xef del restaurant Vaivén d’Alcossebre, Luis García, que va preparar la tapa “Coca de tomata de penjar amb ou a baixa temperatura, cansalada viada i sardina fumada”. Els assistents la podien degustar, maridada amb el vi negre 86 winegrowers del Celler Les Useres, col·laborador de l’esdeveniment. Vicente Bellés, gerent del celler, va explicar les característiques d’aquest vi de la IGP Vins de la Terra de Castelló, elaborat amb les varietats Ull de llebre i Cabernet Sauvignon.Aquesta acció promocional es repetirà dilluns que ve 3 d’octubre en la plaça Gastro Mercat de El Corte Inglés de València, donant a conèixer les propietats de la tomata de penjar i la seua repercussió gastronòmica de la localitat. La regidora de Turisme, Selene Blázquez, destacava que “amb aquestes accions, anem complint el nostre objectiu de visibilitzar i donar a conèixer la nostra riquesa gastronòmica”.A més, s’han fet coincidir aquests actes amb la difusió de la 8a edició de la Fira de la Tomata de Penjar d’Alcalà de Xivert, que se celebrarà els dies 8 i 9 d’octubre. L’edil de Cultura, María Agut, relatava en la part introductòria del showcooking què ofereix la Fira de la Tomata, així com esdeveniments complementaris com les Jornades Gastronòmiques en les quals participen els restaurants d’Alcalà i Alcossebre.

Directe