Gastronomia
Notícies per tema
Mesón del Pastor, Daluan i Vinatea, 12 anys sent “estrella Michelín de plata”
Els tres restaurants són reconeguts de nou amb el BIB Gourmand, fent de Morella un referent gastronòmic

La Festa de la Carxofa estrenarà nou format després de més de 30 anys
La Demostració Gastronòmica passarà a ser un mercat gastronòmic que s’allargarà durant tot el cap de setmana

El “Forn dels sabers” de Forcall ensenya a fer sopa i croquetes forcallanes
Un autèntic plat casolà ple de sabors i del qual hi aprofitem absolutament tot

Forcall continua en els tallers dins el projecte ‘forn dels sabers’
La localitat manté així actiu el forn més antic d'Europa, datat de 1246

Vinatea, al número 37 del rànquing elaborat pel crític gastronòmic Santos Ruiz
L’establiment compta amb grans reconeixements com Bib Gourmand de Michelin o el segell de Repsol

El CdT aposta pel producte de proximitat, ara amb el safrà
La darrera proposta del Centre de Turisme ha sigut de la mà del xef de la zona Rubén Miralles amb plats salats i dolços

Presenten les XXIX Jornades de la Cuina dels Arrossos
La proposta gastronòmica de Vinaròs torna del 13 al 26 de novembre per oferir menús innovadors i creatius per sorprendre als comensals

Els formatges de Catí entre els millors del món
El formatge Tronchón de llet de cabra i la varietat amb romer han rebut dues medalles de plata al Campionat World Cheese Awards

Es constitueix la Comissió de la Festa de la Carxofa
La comissió estarà formada per l'Ajuntament, el Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarló, Benihort i l'associació Restauració Benicarló

Els dolços protagonitzen un curs a la Fàbrica Giner
El CdT de Morella ha reunit a professionals que volien millorar la seva formació en el món de la pastisseria, de la mà del xef Anay Bueno

Un mes de l’avellana molt participatiu a Benassal
La localitat de l'Alt Maestrat ha tancat el mes dedicat a l'avellana amb un mercat amb productes i empreses locals

Bona resposta a les jornades gastronòmiques d’Ares del Maestrat
La posada en funcionament del Moli Sòl de Costa i la confecció del coc va ser tot un èxit

Informadors turístics recorren l’Alt Maestrat
El famtrip ha inclòs experiències gastronòmiques, visites guiades i l'acostament a la cultura i a les tradicions del territori

Els dolços també són un reclam de l’Alt Maestrat
La recol·lecció de fruits secs, com ametles i avellanes, permet elaborar dolços típics que donen la volta al món

Segon Festival Gastronòmic Castelló Ruta del Sabor
Fins aquest diumenge la pèrgola del passeig de Colom de Vinaròs comptarà amb estrelles Michelin, sols Repsol, degustacions de productes, showcookings i música en directe

El tresor negre de la cuina
La trufa de l'Alt Maestrat s'ha convertit en un tresor per als restaurants i una delícia per als paladars

Cuina infantil amb l’avellana
Benassal organitza un taller de cuina infantil per donar a conéixer el fruit sec més preuat de la localitat

L’avellana, fruit de tardor
Una exposició dona a conéixer la importància socioeconòmica d’aquest fruit per a Benassal així com les seues varietats i utilització

Assaborint el territori Alt Maestrat Human Land
L'Alt Maestrat ofereix plats típics com el corder, el conill amb caragols, el 'ternasco', el tombet o l'Olla del Maestrat

Benassal acull un Tast de vins i productes del territori
Els Porxos de la Mola de Benassal acolliran una cita gastronòmica on els productes de l'Alt Maestrat i pobles veïns de Castelló seran els protagonistes

Vinaròs serà capital de la gastronomia del 20 l 22 d’octubre
La Diputació de Castelló reuneix a Vinaròs la millor gastronomia de la província en el II Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor

Dia dels Pobles més Bonics d’Espanya, reivindicant polítiques actives
Els Pobles més Bonics llegiran un manifest on reivindicaran el valor del patrimoni, la riquesa de les seues tradicions i exigiran evitar que es desmantellen els serveis públics, entre altres qüestions

Vilafranca Espai de Comerç i Serveis agrupa ja a vora 50 empreses
L’associació empresarial presenta una nova guia amb tota la informació dels seus integrants

La 1a edició de “Gastroalmuerzos”reivindica la importància de l’esmorzar
Un total de 70 locals de tota la Comunitat Valenciana oferixen propostes variades d’esmorzar amb producte local

Obrir la ment davant el valor del formatge a la gastronomia dels Ports
Els formatges de la comarca protagonitzen l’ultim curs oferit pel CdT Morella-Els Ports de la ma del cuiner David Ariza

El polp protagonista de la gastronomia de Benicarló
Des d'aquest dijous han començat les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja que tindrà lloc fins a l'1 de novembre

Arranquen les Jornades del Polp a Caduf de Benicarló
La cita és este dijous a les 19.00 hores al Magatzem de la Mar

Degustació gastronòmica de Casa Masas Mirambell i El Faixero a Cinctorres
El celler Casa Masas de Mirambell presenta els seus vins de producció local en un tast de vins juntament en plats elaborats pel Fraixero

Àngela Millan explica com fer cuina creativa infantil
En una activitat de la cuinera de Vinatea amb la col·laboració d'Asetmico

L’Escudella de Vilafranca, entre els millors restaurants de la província
El Restaurant la Carrasca de Culla s'alça amb el primer premi en la segona edició 'Primavera Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor'

Villores aprèn a fer els millors plats italians saludables
De la mà de les nutricionistes Sheila Amela i Yolanda Lainez

La Torre del Visco guanya el XX Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí
El Llagostí de Vinaròs a l’arena i gaspatxo d’herbes va convéncer al jurat per la seua originalitat i innovació

Es dona a conéixer el jurat del XX Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs
El certamen se celebrarà dilluns al Mercat Municipal amb la participació d’alguns dels xefs més prometedors de l’estat i del territori

La Diputació programa la tercera fira ‘Castelló Ruta de Sabor’ del 19 al 21 de maig
Comptarà amb la participació d'onze productors i les tres estreles Michelin de la província

Càlig viu la fira de dolços tradicionals
Per gaudir dels productes als 60 llocs instal·lats per pastisseries, artesans i associacions del poble

Comença de la segona edició de la Primavera Gastronòmica de Castelló Ruta de Sabor
Els menús especials podran degustar-se a Morella, Vilafranca, Benicarló o Vinaròs

Quina és la millor rosca de Pasqua?
Els forns de Cinctorres, Forcall i Morella treballen a destall per a poder cobrir tota la demanda aquests dies

Castell de Cabres prepara la rosca de Pasqua més gran dels Ports
Una tradició que any rere any reuneixen gent de totes les edats al forn del poble
Alcalà-Alcossebre presenta el seu nou Calendari Gastronòmic i la Fira Gastronòmica que se celebrarà del 28 al 30 d’abril
Amb activitats des d'abril a desembre i incorpora novetats com a tastos de vi i formatge
