Gastronomia
Notícies per tema
La Torre del Visco guanya el XX Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí
El Llagostí de Vinaròs a l’arena i gaspatxo d’herbes va convéncer al jurat per la seua originalitat i innovació

Es dona a conéixer el jurat del XX Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs
El certamen se celebrarà dilluns al Mercat Municipal amb la participació d’alguns dels xefs més prometedors de l’estat i del territori

La Diputació programa la tercera fira ‘Castelló Ruta de Sabor’ del 19 al 21 de maig
Comptarà amb la participació d'onze productors i les tres estreles Michelin de la província

Càlig viu la fira de dolços tradicionals
Per gaudir dels productes als 60 llocs instal·lats per pastisseries, artesans i associacions del poble

Comença de la segona edició de la Primavera Gastronòmica de Castelló Ruta de Sabor
Els menús especials podran degustar-se a Morella, Vilafranca, Benicarló o Vinaròs

Quina és la millor rosca de Pasqua?
Els forns de Cinctorres, Forcall i Morella treballen a destall per a poder cobrir tota la demanda aquests dies

Castell de Cabres prepara la rosca de Pasqua més gran dels Ports
Una tradició que any rere any reuneixen gent de totes les edats al forn del poble
Alcalà-Alcossebre presenta el seu nou Calendari Gastronòmic i la Fira Gastronòmica que se celebrarà del 28 al 30 d’abril
Amb activitats des d'abril a desembre i incorpora novetats com a tastos de vi i formatge

“El Mesón sempre ha sigut com una gran família, els treballadors sempre han sigut de casa”
Raquel Ferrer Gasulla té estima i passió per la restauració

La gastronomia de cinema de Peníscola arriba a Castelló per Magdalena
Amb tapes inspirades en "El Chiringuito de Pepe"

La falta de tòfona dispara el preu del preuat fong fins a 1000 euros/kg
La tòfona a la comarca puja de preu davant d’una campanya “molt roina”

Gran nivell i èxit de participació en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa
Joan Gual ha aconseguit el 1er premi en la categoria de cuina, mentre que Adrián Martínez ha guanyat en cocteleria creativa

Arranquen les 20 jornades de la trufa Morella-Els Ports
Menús especials, visites temàtiques, tallers i el festival literari Morella negra com la trufa omplin l’agenda fins al diumenge 12 de març

La prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda rep el premi Carxofa d’Or 2023
El sopar de gala ha servit també per homenatjar la llauradora benicarlanda Vicenta Calvet

Benicarló es prepara per als dies grans de la XXX Festa de la Carxofa
El ministre d’Agricultura visitarà la ciutat divendres al matí, i a la nit s’entregarà la Carxofa d’Or a la xef Carme Ruscalleda

Les 20 jornades de la trufa Morella-Els Ports arranquen el divendres
Amb un acte d'inauguració que inclou degustació de torrades amb trufa i tast de vi

Els “Fruits de la Terra” de La Pobla de Benifassà , presents a Madrid Fusion
Un total de set productors i tres restaurants amb Estrella Michelín van realitzar les seues propostes de showcooking en la fira

Peníscola fa gala de la seua gastronomia marinera a FITUR
Els productes també es degustaran al mercat del barri de Chamberí

Mar Blava i Pàdamo guanyen el Concurs dels Pinxos de la Carxofa
Mar Blava, Montaditos Can Bolo i San Rafael han sigut els primers en pinxo d’autor, mentre que Padamo, Casa Golo i Delorean han guanyat en cuina tradicional

La cuinera Carme Ruscalleda, reconeguda amb la Carxofa d’Or 2023
La prestigiosa xef compta amb una brillant trajectòria avalada per sis estrelles Michelin

“Cha Sisco” de Vinaròs és una de les 21 noves empreses certificades de “Ruta de Sabor”
També s'afegeixen Restaurant & Rooms Cabrit de Sant Mateu o Masía Sort de Boix de Culla

Comencen les XXVIII Jornades de la Cuina dels Arrossos
La proposta gastronòmica més antiga de la ciutat torna del 18 de novembre al 11 de desembre per oferir menús innovadors i creatius per sorprendre als comensals

Un total de 21 productes de ‘Castelló Ruta de Sabor’ participen en la fira ‘Mediterránea Gastrónoma’
Entre ells les Croquellanas de Morella o la trufa de la Pobla de Benifassà

Catí torna a tindre uns dels millors formatges del món
El formatge de cabra al romer obté una medalla d'or als World Cheese Awards 2022 i altres tres, de bronze

10 estrelles Michelin s’uneixen a Benicarló pel Festival Gastronòmic
Més de 18.000 persones converteixen la ciutat del Baix Maestrat en la capital gastronòmica de la província

Comença el cap de setmana del gran Festival Gastronòmic de Benicarló
Totes les activitats estan obertes al públic en general

Vinaròs presenta les I Jornades de la Cuina Vegana
Del 21 d’octubre al 6 de novembre, vol fer de Vinaròs un referent gastronòmic a més d’apropar aquest estil de cuina a tots els paladars

Turisme fa entrega dels premis a les millors propostes de Vinaròs de Tapa en Tapa
The Royal Bar & Bistro aconsegueix per segon any consecutiu el primer premi segons les valoracions dels comensals

Mar Blava torna a guanyar el Concurs Gastronòmic del Polp a Caduf i Peix de Llotja
El jurat estava format per Avelino Ramón, xef del restaurant Daluan de Morella, i Marc Martorell, de Gaudir

Xaro Miralles recull a Dijon el premi Festival Gastronòmic Europeu a la Festa de la carxofa
La província de Castelló serà la seu en 2023 del XX Congrés Europeu de Confraries Enogastronòmiques

La Fira de la Tomata de Penjar es tanca amb un multitudinari Concurs de Allioli
Un gran nombre de visitants que han participat en les activitats complementàries com la pujada al campanar

La Diputació reforça el seu suport a la Carxofa de Benicarló
José Martí i el president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen signen un conveni per a reposar els plantons afectats pel fong verticilum

Albocàsser, centre de l’ametla els dies 8 i 9 d’octubre
La desena edició arriba amb demostracions de cuina, fira, sortejos, menús i el concurs de pujar sacs a la falsa

La Festa de la Carxofa de Benicarló rep el premi europeu AURUM 2022
L'entrega del guardó tindrà lloc dissabte 15 d'octubre a Dijon, França

Benassal se submergeix en la celebració del Mes de l’Avellana
És la fruita seca local per excel·lència

Saps “Com mengem” a Vinaròs?
El Mercat Municipal acull una que mostra vol fomentar una alimentació saludable i sostenible

Colomer participa en la presentació del Festival Gastronòmic de Benicarló
Assenyala que aquesta cita gastronòmica “suposa un gran homenatge al futur i a la gran contribució dels hostalers”

La Tomata de Penjar, protagonista en el Sabors de Temporada Km0 de El Corte Inglés
Dins de les accions promoció del producte i de SABOR Alcalà-Alcossebre

12 restaurants participen en la formació sobre cuina vegana impulsada a Vinaròs
Amb la finalitat de celebrar les I Jornades de la Cuina Vegana durant els mesos d’octubre i novembre

Este dijous arranquen les Jornades del Polp de Benicarló amb la mostra gastronòmica
Aquest dijous es donarà el tret de sortida amb 650 racions per degustar
