Gastronomia
Notícies per tema
La falta de tòfona dispara el preu del preuat fong fins a 1000 euros/kg
La tòfona a la comarca puja de preu davant d’una campanya “molt roina”

Gran nivell i èxit de participació en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa
Joan Gual ha aconseguit el 1er premi en la categoria de cuina, mentre que Adrián Martínez ha guanyat en cocteleria creativa

Arranquen les 20 jornades de la trufa Morella-Els Ports
Menús especials, visites temàtiques, tallers i el festival literari Morella negra com la trufa omplin l’agenda fins al diumenge 12 de març

La prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda rep el premi Carxofa d’Or 2023
El sopar de gala ha servit també per homenatjar la llauradora benicarlanda Vicenta Calvet

Benicarló es prepara per als dies grans de la XXX Festa de la Carxofa
El ministre d’Agricultura visitarà la ciutat divendres al matí, i a la nit s’entregarà la Carxofa d’Or a la xef Carme Ruscalleda

Les 20 jornades de la trufa Morella-Els Ports arranquen el divendres
Amb un acte d'inauguració que inclou degustació de torrades amb trufa i tast de vi

Els “Fruits de la Terra” de La Pobla de Benifassà , presents a Madrid Fusion
Un total de set productors i tres restaurants amb Estrella Michelín van realitzar les seues propostes de showcooking en la fira

Peníscola fa gala de la seua gastronomia marinera a FITUR
Els productes també es degustaran al mercat del barri de Chamberí

Mar Blava i Pàdamo guanyen el Concurs dels Pinxos de la Carxofa
Mar Blava, Montaditos Can Bolo i San Rafael han sigut els primers en pinxo d’autor, mentre que Padamo, Casa Golo i Delorean han guanyat en cuina tradicional

La cuinera Carme Ruscalleda, reconeguda amb la Carxofa d’Or 2023
La prestigiosa xef compta amb una brillant trajectòria avalada per sis estrelles Michelin

“Cha Sisco” de Vinaròs és una de les 21 noves empreses certificades de “Ruta de Sabor”
També s'afegeixen Restaurant & Rooms Cabrit de Sant Mateu o Masía Sort de Boix de Culla

Comencen les XXVIII Jornades de la Cuina dels Arrossos
La proposta gastronòmica més antiga de la ciutat torna del 18 de novembre al 11 de desembre per oferir menús innovadors i creatius per sorprendre als comensals

Un total de 21 productes de ‘Castelló Ruta de Sabor’ participen en la fira ‘Mediterránea Gastrónoma’
Entre ells les Croquellanas de Morella o la trufa de la Pobla de Benifassà

Catí torna a tindre uns dels millors formatges del món
El formatge de cabra al romer obté una medalla d'or als World Cheese Awards 2022 i altres tres, de bronze

10 estrelles Michelin s’uneixen a Benicarló pel Festival Gastronòmic
Més de 18.000 persones converteixen la ciutat del Baix Maestrat en la capital gastronòmica de la província

Comença el cap de setmana del gran Festival Gastronòmic de Benicarló
Totes les activitats estan obertes al públic en general

Vinaròs presenta les I Jornades de la Cuina Vegana
Del 21 d’octubre al 6 de novembre, vol fer de Vinaròs un referent gastronòmic a més d’apropar aquest estil de cuina a tots els paladars

Turisme fa entrega dels premis a les millors propostes de Vinaròs de Tapa en Tapa
The Royal Bar & Bistro aconsegueix per segon any consecutiu el primer premi segons les valoracions dels comensals

Mar Blava torna a guanyar el Concurs Gastronòmic del Polp a Caduf i Peix de Llotja
El jurat estava format per Avelino Ramón, xef del restaurant Daluan de Morella, i Marc Martorell, de Gaudir

Xaro Miralles recull a Dijon el premi Festival Gastronòmic Europeu a la Festa de la carxofa
La província de Castelló serà la seu en 2023 del XX Congrés Europeu de Confraries Enogastronòmiques

La Fira de la Tomata de Penjar es tanca amb un multitudinari Concurs de Allioli
Un gran nombre de visitants que han participat en les activitats complementàries com la pujada al campanar

La Diputació reforça el seu suport a la Carxofa de Benicarló
José Martí i el president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen signen un conveni per a reposar els plantons afectats pel fong verticilum

Albocàsser, centre de l’ametla els dies 8 i 9 d’octubre
La desena edició arriba amb demostracions de cuina, fira, sortejos, menús i el concurs de pujar sacs a la falsa

La Festa de la Carxofa de Benicarló rep el premi europeu AURUM 2022
L'entrega del guardó tindrà lloc dissabte 15 d'octubre a Dijon, França

Benassal se submergeix en la celebració del Mes de l’Avellana
És la fruita seca local per excel·lència

Saps “Com mengem” a Vinaròs?
El Mercat Municipal acull una que mostra vol fomentar una alimentació saludable i sostenible

Colomer participa en la presentació del Festival Gastronòmic de Benicarló
Assenyala que aquesta cita gastronòmica “suposa un gran homenatge al futur i a la gran contribució dels hostalers”

La Tomata de Penjar, protagonista en el Sabors de Temporada Km0 de El Corte Inglés
Dins de les accions promoció del producte i de SABOR Alcalà-Alcossebre

12 restaurants participen en la formació sobre cuina vegana impulsada a Vinaròs
Amb la finalitat de celebrar les I Jornades de la Cuina Vegana durant els mesos d’octubre i novembre

Este dijous arranquen les Jornades del Polp de Benicarló amb la mostra gastronòmica
Aquest dijous es donarà el tret de sortida amb 650 racions per degustar

Mr Coffee & Burguer, guanyador de la XV Ruta Xancles i Tapes
Aconsegueix el primer i segon premi

Turisme presenta “Vinaròs de Tapa en Tapa”
Torna una de les cites gastronòmiques més destacades de la ciutat on cada edició aconsegueix la participació de milers de comensals d’arreu de la comarca

300 tapes per local en el primer cap de setmana de “Les Xancles i Tapes”
Fins al 7 de setembre es pot gaudir d'aquesta proposta gastronòmica en la qual participen vuit locals

Arranca a Peníscola la XV edició de la ruta gastronòmica Xancles i Tapes
Fins al 7 de setembre, vuit locals ofereixen dues tapes elaborades i a concurs

‘Castelló Ruta de Sabor’ incorpora 45 empreses en el primer semestre de 2022
Consulta la llista de les empreses guardonades

El menjar també conta històries
La gastronomia va ser protagonista del primer Festival Literari de Morella en una xarrada entre quatre grans cuiners

El Festival Literari explicarà el valor de les narratives en la gastronomia
L’acte estarà moderat per la periodista Tina Nielsen

Venta de Posa guanya el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs
El Llagostí de Vinaròs amb poma, fonoll rostit i suquet de llagostí ha convençut al jurat

Vinaròs celebra una nova edició del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs
El certamen torna al Mercat Municipal i compta amb un jurat d’excepció

El Gastrofestival es converteix en un èxit de participació
Centenars de persones degusten les tapes originals elaborades pels 12 restaurants participants
