Gastronomia
Notícies per tema
Cuina infantil amb l’avellana
Benassal organitza un taller de cuina infantil per donar a conéixer el fruit sec més preuat de la localitat
L’avellana, fruit de tardor
Una exposició dona a conéixer la importància socioeconòmica d’aquest fruit per a Benassal així com les seues varietats i utilització
Assaborint el territori Alt Maestrat Human Land
L'Alt Maestrat ofereix plats típics com el corder, el conill amb caragols, el 'ternasco', el tombet o l'Olla del Maestrat
Benassal acull un Tast de vins i productes del territori
Els Porxos de la Mola de Benassal acolliran una cita gastronòmica on els productes de l'Alt Maestrat i pobles veïns de Castelló seran els protagonistes
Vinaròs serà capital de la gastronomia del 20 l 22 d’octubre
La Diputació de Castelló reuneix a Vinaròs la millor gastronomia de la província en el II Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor
Dia dels Pobles més Bonics d’Espanya, reivindicant polítiques actives
Els Pobles més Bonics llegiran un manifest on reivindicaran el valor del patrimoni, la riquesa de les seues tradicions i exigiran evitar que es desmantellen els serveis públics, entre altres qüestions
Vilafranca Espai de Comerç i Serveis agrupa ja a vora 50 empreses
L’associació empresarial presenta una nova guia amb tota la informació dels seus integrants
La 1a edició de “Gastroalmuerzos”reivindica la importància de l’esmorzar
Un total de 70 locals de tota la Comunitat Valenciana oferixen propostes variades d’esmorzar amb producte local
Obrir la ment davant el valor del formatge a la gastronomia dels Ports
Els formatges de la comarca protagonitzen l’ultim curs oferit pel CdT Morella-Els Ports de la ma del cuiner David Ariza
El polp protagonista de la gastronomia de Benicarló
Des d'aquest dijous han començat les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja que tindrà lloc fins a l'1 de novembre
Arranquen les Jornades del Polp a Caduf de Benicarló
La cita és este dijous a les 19.00 hores al Magatzem de la Mar
Degustació gastronòmica de Casa Masas Mirambell i El Faixero a Cinctorres
El celler Casa Masas de Mirambell presenta els seus vins de producció local en un tast de vins juntament en plats elaborats pel Fraixero
Àngela Millan explica com fer cuina creativa infantil
En una activitat de la cuinera de Vinatea amb la col·laboració d'Asetmico
L’Escudella de Vilafranca, entre els millors restaurants de la província
El Restaurant la Carrasca de Culla s'alça amb el primer premi en la segona edició 'Primavera Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor'
Villores aprèn a fer els millors plats italians saludables
De la mà de les nutricionistes Sheila Amela i Yolanda Lainez
La Torre del Visco guanya el XX Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí
El Llagostí de Vinaròs a l’arena i gaspatxo d’herbes va convéncer al jurat per la seua originalitat i innovació
Es dona a conéixer el jurat del XX Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs
El certamen se celebrarà dilluns al Mercat Municipal amb la participació d’alguns dels xefs més prometedors de l’estat i del territori
La Diputació programa la tercera fira ‘Castelló Ruta de Sabor’ del 19 al 21 de maig
Comptarà amb la participació d'onze productors i les tres estreles Michelin de la província
Càlig viu la fira de dolços tradicionals
Per gaudir dels productes als 60 llocs instal·lats per pastisseries, artesans i associacions del poble
Comença de la segona edició de la Primavera Gastronòmica de Castelló Ruta de Sabor
Els menús especials podran degustar-se a Morella, Vilafranca, Benicarló o Vinaròs
Quina és la millor rosca de Pasqua?
Els forns de Cinctorres, Forcall i Morella treballen a destall per a poder cobrir tota la demanda aquests dies
Castell de Cabres prepara la rosca de Pasqua més gran dels Ports
Una tradició que any rere any reuneixen gent de totes les edats al forn del poble
Alcalà-Alcossebre presenta el seu nou Calendari Gastronòmic i la Fira Gastronòmica que se celebrarà del 28 al 30 d’abril
Amb activitats des d'abril a desembre i incorpora novetats com a tastos de vi i formatge
“El Mesón sempre ha sigut com una gran família, els treballadors sempre han sigut de casa”
Raquel Ferrer Gasulla té estima i passió per la restauració
La gastronomia de cinema de Peníscola arriba a Castelló per Magdalena
Amb tapes inspirades en "El Chiringuito de Pepe"
La falta de tòfona dispara el preu del preuat fong fins a 1000 euros/kg
La tòfona a la comarca puja de preu davant d’una campanya “molt roina”
Gran nivell i èxit de participació en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa
Joan Gual ha aconseguit el 1er premi en la categoria de cuina, mentre que Adrián Martínez ha guanyat en cocteleria creativa
Arranquen les 20 jornades de la trufa Morella-Els Ports
Menús especials, visites temàtiques, tallers i el festival literari Morella negra com la trufa omplin l’agenda fins al diumenge 12 de març
La prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda rep el premi Carxofa d’Or 2023
El sopar de gala ha servit també per homenatjar la llauradora benicarlanda Vicenta Calvet
Benicarló es prepara per als dies grans de la XXX Festa de la Carxofa
El ministre d’Agricultura visitarà la ciutat divendres al matí, i a la nit s’entregarà la Carxofa d’Or a la xef Carme Ruscalleda
Les 20 jornades de la trufa Morella-Els Ports arranquen el divendres
Amb un acte d'inauguració que inclou degustació de torrades amb trufa i tast de vi
Els “Fruits de la Terra” de La Pobla de Benifassà , presents a Madrid Fusion
Un total de set productors i tres restaurants amb Estrella Michelín van realitzar les seues propostes de showcooking en la fira
Peníscola fa gala de la seua gastronomia marinera a FITUR
Els productes també es degustaran al mercat del barri de Chamberí
Mar Blava i Pàdamo guanyen el Concurs dels Pinxos de la Carxofa
Mar Blava, Montaditos Can Bolo i San Rafael han sigut els primers en pinxo d’autor, mentre que Padamo, Casa Golo i Delorean han guanyat en cuina tradicional
La cuinera Carme Ruscalleda, reconeguda amb la Carxofa d’Or 2023
La prestigiosa xef compta amb una brillant trajectòria avalada per sis estrelles Michelin
“Cha Sisco” de Vinaròs és una de les 21 noves empreses certificades de “Ruta de Sabor”
També s'afegeixen Restaurant & Rooms Cabrit de Sant Mateu o Masía Sort de Boix de Culla
Comencen les XXVIII Jornades de la Cuina dels Arrossos
La proposta gastronòmica més antiga de la ciutat torna del 18 de novembre al 11 de desembre per oferir menús innovadors i creatius per sorprendre als comensals
Un total de 21 productes de ‘Castelló Ruta de Sabor’ participen en la fira ‘Mediterránea Gastrónoma’
Entre ells les Croquellanas de Morella o la trufa de la Pobla de Benifassà
Catí torna a tindre uns dels millors formatges del món
El formatge de cabra al romer obté una medalla d'or als World Cheese Awards 2022 i altres tres, de bronze
10 estrelles Michelin s’uneixen a Benicarló pel Festival Gastronòmic
Més de 18.000 persones converteixen la ciutat del Baix Maestrat en la capital gastronòmica de la província