Gastronomia
Notícies per tema
La Fira de la Tomata de Penjar es tanca amb un multitudinari Concurs de Allioli
Un gran nombre de visitants que han participat en les activitats complementàries com la pujada al campanar

La Diputació reforça el seu suport a la Carxofa de Benicarló
José Martí i el president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen signen un conveni per a reposar els plantons afectats pel fong verticilum

Albocàsser, centre de l’ametla els dies 8 i 9 d’octubre
La desena edició arriba amb demostracions de cuina, fira, sortejos, menús i el concurs de pujar sacs a la falsa

La Festa de la Carxofa de Benicarló rep el premi europeu AURUM 2022
L'entrega del guardó tindrà lloc dissabte 15 d'octubre a Dijon, França

Benassal se submergeix en la celebració del Mes de l’Avellana
És la fruita seca local per excel·lència

Saps “Com mengem” a Vinaròs?
El Mercat Municipal acull una que mostra vol fomentar una alimentació saludable i sostenible

Colomer participa en la presentació del Festival Gastronòmic de Benicarló
Assenyala que aquesta cita gastronòmica “suposa un gran homenatge al futur i a la gran contribució dels hostalers”

La Tomata de Penjar, protagonista en el Sabors de Temporada Km0 de El Corte Inglés
Dins de les accions promoció del producte i de SABOR Alcalà-Alcossebre

12 restaurants participen en la formació sobre cuina vegana impulsada a Vinaròs
Amb la finalitat de celebrar les I Jornades de la Cuina Vegana durant els mesos d’octubre i novembre

Este dijous arranquen les Jornades del Polp de Benicarló amb la mostra gastronòmica
Aquest dijous es donarà el tret de sortida amb 650 racions per degustar

Mr Coffee & Burguer, guanyador de la XV Ruta Xancles i Tapes
Aconsegueix el primer i segon premi

Turisme presenta “Vinaròs de Tapa en Tapa”
Torna una de les cites gastronòmiques més destacades de la ciutat on cada edició aconsegueix la participació de milers de comensals d’arreu de la comarca

300 tapes per local en el primer cap de setmana de “Les Xancles i Tapes”
Fins al 7 de setembre es pot gaudir d'aquesta proposta gastronòmica en la qual participen vuit locals

Arranca a Peníscola la XV edició de la ruta gastronòmica Xancles i Tapes
Fins al 7 de setembre, vuit locals ofereixen dues tapes elaborades i a concurs

‘Castelló Ruta de Sabor’ incorpora 45 empreses en el primer semestre de 2022
Consulta la llista de les empreses guardonades

El menjar també conta històries
La gastronomia va ser protagonista del primer Festival Literari de Morella en una xarrada entre quatre grans cuiners

El Festival Literari explicarà el valor de les narratives en la gastronomia
L’acte estarà moderat per la periodista Tina Nielsen

Venta de Posa guanya el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs
El Llagostí de Vinaròs amb poma, fonoll rostit i suquet de llagostí ha convençut al jurat

Vinaròs celebra una nova edició del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs
El certamen torna al Mercat Municipal i compta amb un jurat d’excepció

El Gastrofestival es converteix en un èxit de participació
Centenars de persones degusten les tapes originals elaborades pels 12 restaurants participants

Benicarló serà la seu d’un gran esdeveniment gastronòmic organitzat per la Diputació
L’acte s’emmarca en el 200 aniversari de la corporació provincial

Diputació aposta per la cultura i la gastronomia pel seu 200 aniversari
La institució estarà present a tot el territori amb concerts o una exposició itinerant

Tot a punt per celebrar el Gastrofestival del Llagostí
Turisme Vinaròs ha preparat un mes de maig carregat de bona gastronomia

El Maestrazgo es professionalitza en l’art del tall del pernil de Terol
Es pensa en fer un sistema de reconeixements per als establiments que ho fomenten

Peníscola presenta les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i de la Mar
Del 14 de maig i fins al 19 de juny a la Ciutat a la Mar

Tot llest per a la IX Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig
Se celebrarà els dies 30 d’abril i 1 de maig

Es presenta la nova associació “Vinaròs Gastronòmic”
Per donar un nou impuls al sector i situar el municipi com un referent

Els restaurants de Morella encara ofereixen menús amb trufa
Alguns establiments allarguen les jornades mentre tinguen producte

Últim cap de setmana de les XIX jornades de la trufa Morella-Els Ports
Els menús especials dels nou restaurants estan disponibles fins el diumenge 13 de març

Gran nivell en el Concurs Gastronòmic de la Carxofa del CIPFP de Benicarló
Hi han participat 8 alumnes en la categoria de cuina i 6 en la de cocteleria creativa i gintònic

Carxofa i la trufa es fusionen per a promoure la gastronomia de Benicarló i Morella
Les XIX jornades de la trufa Morella-Els Ports continuen fins al 13 de març amb menús especials

Vinaròs presenta les XIV Jornades de la Cuina de la Galera
S'engega el nou calendari gastronòmic amb un dels millors productes marítims de la llotja com a protagonista

La Festa de la Carxofa torna a omplir els carrers després de l’aturada per la pandèmia
El centre de Benicarló ha tornat a protagonitzar els actes centrals de la Festa

Benassal tanca la Mostra de la Trufa de l’Alt Maestrat amb èxit d’assistents i participació
Es tracta d'una de les fires amb més rellevància i importància d'aquest producte arreu del territori

La Diputació s’alia amb la Carxofa de Benicarló per promocionar «la primera DO de Castelló»
El president José Martí homenatja al sopar de gala de la Festa de la Carxofa els agricultors locals

Benicarló es prepara per als dies grans de la XXIX Festa de la Carxofa
La torrada popular de dissabte i la demostració gastronòmica de diumenge seran els actes més multitudinaris.

Arranquen les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa a Peníscola
Els menús estaran disponibles en cinc restaurants fins al 27 de març

Benassal celebra la jornada gastronòmica formativa ‘L’interior i la Tuber Melanosporum’
Amb Ángela Milián i Diego Alcón del Restaurante Vinatea

Les jornades de la trufa s’allarguen fins al 13 de març
Nou restaurants de Morella i comarca han preparat menús especials i altres comerços ofereixen productes amb tòfona

La trufa protagonitza al febrer i març els menús dels restaurants de Benassal
El cap de setmana del 26 i 27 de febrer se celebra la XVIII Mostra de la Trufa Negra de l'Alt Maestrat
