Tòfona
Notícies per tema
Comencen les Jornades gastronòmiques de la trufa
La 21 edició té programats tallers, visites guiades i menús especials amb la participació de 8 restaurants
El tresor negre de la cuina
La trufa de l'Alt Maestrat s'ha convertit en un tresor per als restaurants i una delícia per als paladars
Vilafranca acull una xerrada sobre poda i comercialització de tòfona negra
La conferència anava dirigida especialment als xicotets agricultors de la zona que ja compten amb plantacions
Benassal promou activitats per a descobrir la trufa negra
Amb diverses activitats previstes pel diumenge 26 de febrer
La falta de tòfona dispara el preu del preuat fong fins a 1000 euros/kg
La tòfona a la comarca puja de preu davant d’una campanya “molt roina”
“La cuina de la trufa dels Ports”
Set restaurants fan un repàs del passat, present i futur de la tòfona a la gastronomia de la comarca
Arranquen les 20 jornades de la trufa Morella-Els Ports
Menús especials, visites temàtiques, tallers i el festival literari Morella negra com la trufa omplin l’agenda fins al diumenge 12 de març
Les 20 jornades de la trufa Morella-Els Ports arranquen el divendres
Amb un acte d'inauguració que inclou degustació de torrades amb trufa i tast de vi
Els restaurants de Morella encara ofereixen menús amb trufa
Alguns establiments allarguen les jornades mentre tinguen producte
Últim cap de setmana de les XIX jornades de la trufa Morella-Els Ports
Els menús especials dels nou restaurants estan disponibles fins el diumenge 13 de març
Carxofa i la trufa es fusionen per a promoure la gastronomia de Benicarló i Morella
Les XIX jornades de la trufa Morella-Els Ports continuen fins al 13 de març amb menús especials
Benassal tanca la Mostra de la Trufa de l’Alt Maestrat amb èxit d’assistents i participació
Es tracta d'una de les fires amb més rellevància i importància d'aquest producte arreu del territori
Leticia Carceller i Deni Sànchez triomfen al concurs de gossos cercadors de trufa
Dins de la fira de trufa de l'Alt Maestrat celebrada a Benassal
Benassal viu aquest cap de setmana la Mostra de la Trufa Negra de l’Alt Maestrat
Amb ponències, llocs de venda i exposicions o tasts de productes
Benassal celebra la jornada gastronòmica formativa ‘L’interior i la Tuber Melanosporum’
Amb Ángela Milián i Diego Alcón del Restaurante Vinatea
Les jornades de la trufa s’allarguen fins al 13 de març
Nou restaurants de Morella i comarca han preparat menús especials i altres comerços ofereixen productes amb tòfona
Vilafranca acull una jornada formativa de les plantacions de trufa
Organitzada per l'associació de truficultors de Castelló, tant pels que estan començant com pels que ja porten anys
La trufa protagonitza al febrer i març els menús dels restaurants de Benassal
El cap de setmana del 26 i 27 de febrer se celebra la XVIII Mostra de la Trufa Negra de l'Alt Maestrat
Comencen les jornades de la trufa
Nou restaurants de la comarca oferiran els seus menús elaborats amb tòfona a partir d’aquest divendres
10 mil euros per a fires promocionals de la trufa
La Diputació pretén que es convertisca en un important pol de dinamització econòmica de l’interior
Morella negra com la trufa, amb versió d’estiu
"Morella Tuber Aestivum" recupera les taules que no es van poder fer al febrer
La falta d’aigua deixa poca trufa i un preu mig molt baix
Durant les primeres setmanes de campanya la trufa té un preu mitjà de 50 €/kg
La Diputació aprova una subvenció de 6.000 euros per a promocionar la tòfona
Mitjançant l'Associació de Recol·lectors i Conreadors de Tòfona es busca el desenvolupament de l'interior
Rafa Ruiz rebrà el Premi Patronat de Turisme durant el darrer showcooking de la Trufa
Des del consistori ja es fa una valoració molt positiva de les jornades gastronòmiques
El restaurant Daulan protagonitza un nou showcooking
Els vins van anar a càrrec del celler l'Estanquer de Canet
La Taverna del Forn i Bolíssim cuinen amb tòfona
Els vilafranquins van fer un showcooking maridats amb el celler Gandesa
Santi Pérez visita i dona suport a la XVII Mostra de la Trufa Negra de Culla
Té el patrocini de la Diputació i Castelló Ruta de Sabor
Casa Roque mostra la cuina amb trufa en el seu 40 aniversari
Els vins de Mas de Torubio tenen un gran èxit
El Mesón del Pastor mostra vuit plats i dos postres amb tòfona
El restaurant morellà protagonitza el segon showcooking de les Jornades de la Trufa
L’Escudella de Vilafranca estrena els showcookings de la tòfona
A més els restaurants menús especials elaborats amb el diamant negre fan fins al 15 de març
Fins al 15 de març, Morella és la capital de la tòfona
Les XVII Jornades de la Trufa s'han presentat al Centre de Turisme de Castelló
La plaça de les Aules es plena de gastronomia local amb el Mercat de la Trufa
Castelló Ruta de Sabor pretén ser un revulsiu econòmic de l'interior
El 24 de gener comencen les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports
El 14, 15 i 16 de febrer se celebrarà el festival gastro-literari Morella negra com la trufa
Diputació fomenta el cultiu de la tòfona per a generar riquesa i oportunitats a l’interior
El Govern Provincial aprova la col·laboració amb TRUFCAS
Les Jornades de la Trufa es consoliden com un revulsiu turístic i econòmic als Ports
Els restaurants continuen oferint menús especials elaborats amb trufa fins al 19 de març
Les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports arriben a la seua recta final
Fins al diumenge 10 de març es pot gaudir de menús especials en els establiments de la comarca
Morella presenta les XVI Jornades de la Trufa al CdT de Castelló
Aquestes jornades gastronòmiques es realitzen del 25 de gener al 10 de març