El patronat provincial de turisme organitza sis jornades de presentació del Castelló Ruta de Sabor

Arribarà a la nostra comarca el pròxim 22 de setembre a Vilafranca

El Patronat Provincial de Turisme de Castelló organitza sis jornades de presentació del projecte Castelló Ruta de Sabor per tota la província. Durant el mes de setembre, entre els dies 21 i 24, es realitzaran aquestes jornades de presentació de la nova fase del projecte, que arribarà a la nostra comarca el pròxim 22 de setembre a Vilafranca.

L’objectiu, facilitar l’assistència de tots aquells agents interessats i centrar-se en les singularitats de cada territori, a més de donar a conéixer el treball realitzat fins avui, així com presentar el full de ruta del projecte gastroturístic de la Diputació per als pròxims anys.

Des del seu naixement com a marca de qualitat alimentària impulsada per l’ens provincial, Castelló Ruta de Sabor, ha evolucionat fins a convertir-se en un producte de turisme gastronòmic que aglutina fins a més de 200 empreses i entitats de diferents sectors relacionats amb la gastronomia castellonenca. La primera cita que donarà el tret d’eixida se celebrarà el pròxim 21 de setembre a la Vall d’Uixó, i passarà per la comarca dels Ports el dia 22 al municipi de Vilafranca.

Directe