Mar Blava guanya el primer Concurs del Pinxo de Polp a Caduf i Peix de Llotja

El jurat ha estat format per Avelino Ramón, xef del restaurant Daluan, Fede Antúnez, de l’equip de Raúl Resino, i Pedro Berja, de elBullifoundation

La primera edició del Concurs del Pinxo de Polp a Caduf i Peix de Llotja ja té guanyador. Es tracta del restaurant Mar Blava de Benicarló, que ha aconseguit el primer premi amb una elaboració de ravioli de polp a caduf amb verdures i salsa chardonnay.

El seu autor, el xef Carlos Miralles Vericat, és un dels guanyadors habituals en els concursos gastronòmics i el seu restaurant ha estat reconegut recentment amb el Solete de la Guia Repsol, un nova categoria que premia bars, xiringuitos, barres i cafeteries.

El segon premi va recaure en Los Montaditos de Can Bolo i el tercer va ser per a La Mar de Bo. El premi popular se’l va endur La Dolce Vita.

En total, van participar 8 restaurants (Rayfe, Brasil, Montaditos de Can Bolo, Nou Panamá, Hogar del Pescador, Mar Blava, Tatoos i La Mar de Bo), amb elaboracions molt diferents, totes ells amb el polp i el peix com a protagonistes.

L’encarregat de valorar les propostes va ser un jurat de luxe format per Avelino Ramón, xef del restaurant Daluan de Morella, Fede Antúnez, membre de l’equip de l’Estrella Michelin Raúl Resino, i Pedro Berja, exalumne del CIPFP de Benicarló i representant d’elBullifoundation.

Directe