La cuina japonesa arriba al CdT amb el xef Pedro Salas

Mostra les possibilitats de la gastronomia asiàtica per a fusionar-se amb la espanyola

En el curs “Japoñol”, els alumnes han pogut aprofundir en les arrels de la cuina japonesa i les possibilitats que ofereix aquesta per a funcionar-se amb la cuina espanyola. El xef Pedro Salas cuiner del restaurant Aqua de l’Hotel Luz de Castelló, i xef amb diferents reconeiximents com el Sol Repsol o el Gourmand de Michelin, ha estat l’encarregat de donar a conéixer les basses essèncials d’aquesta cuina i els seus productes així com les divergències i coincidències que es donen amb l’espanyola, els seus punts de fusió en producte, conceptes i receptes.

La formació també ha comptat amb una part pràctica en la qual els alumnes han pogut veure diverses elaboracions, plats i idees que, posteriorment, podran aplicar en la seua cuina.

Mari Carmen Escuder és la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Morella

Aquests cursos estan cofinançats per la Generalitat Valenciana i el Fons Social Europeu i tenen per objectiu ampliar l’oferta i qualitat de l’hostaleria de la comarca dels Ports per a així obrir noves oportunitats de treball.

Directe