La Fonda rep el solete de la Guia Repsol

El solete pretén distingir aquells espais en encant i que s'ixen un poc dels llocs més comuns

El Restaurant la Fonda ha rebut el distintiu «Solete» de la Guia Repsol, un reconeixement considerat com el germà menut dels tradicionals Sols i que recull establiments amb encant per la seua tradició, la seua proposta gastronòmica i l’encant de la seua ubicació. Així, s’estableixen diferents categories dins dels «Soletes».

Així, s’han distingit 1000 establiments en aquest segell de nova creació, comptant amb 73 establiments de la comunitat valenciana entre xiringuitos, terrasses amb vista, gelateries, cafés, barres, tavernes, locals de menjar ràpid o restaurants amb encant. La Fonda ha aconseguit entrar en aquest selecte grup de negocis d’hostaleria.

El solete pretén distingir aquells espais en encant i que s’ixen un poc dels llocs més comuns. Així, s’han premiat establiments de totes les províncies d’Espanya. El premi pretén trobar aquells llocs amb capacitat per a sorprendre, d’atrapar al visitant encara que no es sàpiga exactament perquè.

Així, la Fonda entra en el grup de negocis morellans reconeguts pel seu treball, mostrant la bona salut del sector a la localitat i l’aposta per la qualitat en el servei, el producte de proximitat i la innovació.

Directe