Cuina en directe, espectacles musicals o venda de productes a la Fira Tastem

Este cap de setmana té lloc la primera edició d’esta cita gastronòmica a la Fàbrica Giner

El Centre de Turisme (CDT+i) Morella-Els Ports, ubicat a la Fàbrica de Giner de Morella, acollirà este cap de setmana la primera edició de la Fira Gastronòmica Tastem. Esta fira està dirigida pel cuiner Miguel Barrera, qui compta amb una Estrella Michelin, i versarà entorn a la gastronomia rural de muntanya, amb protagonisme per a les comarques dels Ports, Alt i Baix Maestrat. L’entrada a la fira i a totes les activitats és gratuïta.

La plaça central de la xumenera de la Fàbrica Giner serà el cor de totes les activitats i punt on s’ubicaran el conjunt d’expositors de productes que podrem trobar: Croquellanas. Productes Adell, Bolíssim, Formatges Pastor de Morella i Catí, Cabritillo del Maestrazgo, Setrufma, D’Armela, Productos Geysel, Besalduch Valls i Bellmunt, Torró Agut de Benlloch, Taula del Sénia, Torró Blasco de Catí, Mel Casa Lluc, Marti Roca Ecològic, Celler del Vi Carlon, Mi Abuela y Sus pasteles, Torrevella,Mas de Rander, Productes Naturals Els Ports, Terrenae Xarxa.

Un conjunt d’empreses de les comarques dels Ports, Alt i Baix Maestrat que oferiran productes del territori com carns, productes elaborats, mel, oli, vi, tòfona, dolços o torró, entre altres.

Cuina en directe

La cuina en directe, en les instal·lacions del CDT+i Morella-Els Ports, començarà el mateix dissabte a les 11 del matí amb la chef Àngela Milián del restaurant Vinatea i els olis Varona La Vella. Per la vesprada serà el torn, a les 18.30h, de Raquel Ferrer del Mesón El Pastor amb bolets de Setrufma.

En la jornada del diumenge, pel matí a les 11, des del restaurant Daluan, el seu chef Avelino Ramón, oferirà una demostració amb mel i safrà d’Apivillores, com a protagonistes.

Per la vesprada trobarem a les 16h a Jorge Carceller del Restaurant La Llenega i amb protagonisme dels formatges del Pastor de Morella i Catí. Finalment, l’última mostra de cuina en directe tindrà al Restaurant Casa Roque i la carn amb Carns Noel, de la mà del chef Carlos Gutiérrez.

A més dels expositors amb venda de productes i la cuina en directe també podrem trobar altres activitats per a tots els públics com actuacions musicals , hi haurà un food truck amb zona de restauració i descans a més del Saltapins Indoor.

Rhamsés Ripollés, Alcalde de Morella i MªCarmen Escuder, Regidora de promoció turística, animen ‘’a tota la ciutadania a participar del conjunt d’activitats en un espai tan volgut com la Fàbrica Giner’’. ‘’Agraïm l’impuls i incitativa de Turisme Comunitat Valenciana per crear esta fira gastronòmica i molt especialment a les empreses i restaurants participants que treballen el dia a dia per posar en valor el territori i els nostres productes”.

Directe