Villores aprenen a fer entrants diferents i saludables per Nadal

Per menjar de forma més saludable evitant tants de dolços i sals perjudicials per a la nostra salut

Sheila Amela i Yolanda Láinez han mostrat a una vintena de veïns de Villores com fer diferents entrants saludables per als menjars dels dies de Nadal. Aquests són per a sumar-los als que ja fem i menjar així de forma més saludable evitant tants de dolços i sales que són perjudicials per a la nostra salut. Han sigut diversos els entrants que han preparat molt electorats però fàcils de fer i amb ingredients típics i saludables.

Una de les feines de l’aprenentatge a banda de menjar i provar-ho tot, era ensenyar als altres com fer el plat que ha realitzat cada grup.

Però el que va quedar clar és que aquests no són per a substituir cap dels aliments típics que ara mengem, sinó per sumar-los a la dieta i rebaixar una mica d’aquells menys adients per a la salut alimentària com els dolços i les salses.

Sheila Amela és nutricionista

Així els veïns de Villores ja poden incorporar als seus menús de Nadal aquests menjars saludables protagonitzats, això sí, per molt de formatge.

Directe