Vinatea, Mesón del Pastor i Daluan renoven el distintiu BIB GOURMAND

La guia Michelín ha publicat els distintius d'enguany

Tres restaurants de la localitat de Morella han tornat a renovar el distintiu que atorga la Guia Michelín, amb el Bib Gourmand. Els restaurants el Mesón del Pastor, Vinatea i Daluan han tornat a ser reconeguts un any més per la seua relació qualitat–preu amb el menú que ofereixen.

El BIB Gourmand és el segon premi més important per darrere de les famoses “Estrella Michelín” pel que se’ls anomena popularment les “estrelles Michelín de plata”. El reconeixement va aparèixer en 1955 per recompensar el menjar amb qualitat, generalment de tipus regional, que s’ofereix a un preu moderat.

Amb aquest és el vuité any consecutiu que aquests restaurants de Morella són guardonats amb aquest distintiu. L’èxit d’aquests establiments és oferir als clients productes de la zona, en imaginatives receptes i a un preu raonable.

Directe