Vinaròs, present a Madrid Fusión, una de les principals fires gastronòmiques del món

La ciutat dona a conèixer la cuina local i els productes de proximitat, a través de la marca Saborea Vinaròs

Madrid Fusión és una de les cites gastronòmiques més importants del món amb la participació d’alguns dels xefs més reconeguts del moment, que mostren noves tècniques culinàries, així com ser un aparador per a donar a conéixer els productes de proximitat. El municipi participa a la fira gràcies a pertànyer al club producte de “Saborea Espanya”, a través de l’associació Vinaròs Gastronòmic, per a presentar la marca Saborea Vinaròs.

Els xefs locals han participat en diverses demostracions gastronòmiques per mostrar la bona qualitat de la cuina vinarossenca amb propostes com allipebre mariner de rap i llagostí de Vinaròs a la taronja Navelate amb toc de Cointreau, entre altres receptes innovadores. Així mateix, els productors de la zona també han realitzat degustacions per mostrar l’excel·lent qualitat dels productes de proximitat, fonamentals per oferir la millor gastronomia vinarossenca.

L’alcaldessa, Maria Dolores Miralles, ha agraït la implicació dels xefs de l’associació Vinaròs Gastronòmic per realitzar les demostracions culinàries. Segons indicava “la gastronomia és un al·licient molt important l’hora d’escollir una destinació i des de l’Ajuntament sempre oferirem el màxim suport possible per impulsar el sector per fer de Vinaròs un referent de la bona cuina”.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Mercedes García, ha mostrat els seus agraïments cap als productors de Vinaròs i la comarca que s’han traslladat fins a Madrid Fusión. Segons comentava “han despertat un gran interés entre els assistents a la fira, gràcies a l’excel·lent qualitat dels productes”. En aquest sentit, García assenyalava que “des de Turisme treballem conjuntament amb els productors de la zona i restauradors per oferir experiències gastronòmiques amb visites guiades que inclouen degustacions i jornades amb menús especials, tot sota el paraigües de Saborea Vinaròs, una proposta que també han despertat un gran interés durant la fira i ens anima a seguir apostant per aquest tipus d’iniciatives, que ens diferencien d’altres destinacions”.

Directe