Mesón del Pastor, Daluan i Vinatea, 12 anys sent “estrella Michelín de plata”

Els tres restaurants són reconeguts de nou amb el BIB Gourmand, fent de Morella un referent gastronòmic

Mesón del Pastor, Daluan i Vinatea, 12 anys sent “estrella Michelín de plata”

Tres restaurants de la localitat de Morella han tornat a renovar el distintiu que atorga la Guia Michelín, amb el Bib Gourmand. Els restaurants el Mesón del Pastor, Vinatea i Daluan han tornat a ser reconeguts un any més per la seua relació qualitat–preu amb el menú que ofereixen.

El BIB Gourmand és el segon premi més important per darrere de les famoses “Estrella Michelín” pel que se’ls anomena informalment les “estrelles Michelín de plata”. El reconeixement va aparèixer en 1955 per recompensar el menjar amb qualitat, generalment de tipus regional, que s’ofereix a un preu moderat.

Amb aquest és el dotzè any que aquests restaurants de Morella són guardonats amb aquest distintiu. Així ho han celebrat des del restaurant Vinatea a les xarxes: “Són ja 12 anys amb aquest reconeixement i cada vegada que ens el renoven les emocions i il·lusió ens alegren el cor”, al que han afegit que “en primer lloc, ens agradaria donar l’enhorabona als nostres companys de Morella: Daluan i Meson del Pastor que revaliden el Bib Gourmand igual que nosaltres. A més, també volem felicitar els de la província que revaliden la distinció: Le Bistró (Castelló) i Pau (Benicarló). A les noves incorporacions: Rubén Miralles (Vinaròs), Izakaya (Castelló) i El Fanal (Altura). I, per descomptat, a les tres estrelles de la nostra província per revalidar el guardó: Calç Paradís (La la Vall d’Alba), Raúl Resino (Benicarló) i Talaia (Alcossebre).És una meravella compartir ofici, passió i territori amb tan grans professionals”.

L’èxit d’aquests establiments és oferir als clients productes de la zona amb un preu raonable. Amb aquests tres guardons, Morella revalida el fet de ser un referent en la gastronomia, donat que cap altra localitat d’Espanya té tants reconeixements de BIB Gourmand entre els seus restaurants.

Directe