Es constitueix la Comissió de la Festa de la Carxofa

La comissió estarà formada per l'Ajuntament, el Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarló, Benihort i l'associació Restauració Benicarló

L’objectiu és organitzar la Festa i potenciar la gastronomia local. La comissió estarà formada per l’Ajuntament, el Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarló, Benihort i l’associació Restauració Benicarló

Aquesta setmana s’han iniciat els tràmits per a constituir la Comissió de la Festa de la Carxofa, un òrgan que tindrà com a objectiu organitzar i coordinar els actes de la Festa de la Carxofa amb la finalitat de potenciar el producte de la Carxofa de Benicarló amb denominació d’origen i promocionar la gastronomia local. A més, la Comissió promourà la participació de la ciutadania i de les associacions a través de les seues propostes de programació, i finalment, vigilarà el compliment de la programació prevista.

Una dels primeres accions de la Comissió, que es configura com un òrgan consultiu permanent, serà aprovar el reglament i els seus principis generals, que seran els que regiran el funcionament, la composició, la periodicitat de les reunions, les competències i les funcions de la Comissió.

De moment, el nou òrgan quedarà adscrit a les regidories de Festes, Agricultura i Turisme i s’organitzarà en cinc àrees diferents: organització, producte, restauració, ciutadania i comunicació.

Tindran representació en la Comissió els regidors de Festes, Agricultura i Turisme, i representants de la DO Carxofa de Benicarló, la cooperativa agrícola Benihort i l’associació Restauració Benicarló.

Directe