Carnaval, Tapa en Tapa

Després de la bona acollida aconseguida l’any passat torna aquesta proposta gastronòmica amb la voluntat d’ajudar a dinamitzar l’economia local

Carnaval, Tapa en Tapa

Vinaròs acollirà des d’aquest divendres i fins al 12 de febrer la segona edició de Carnaval de Tapa en Tapa amb la participació de 15 establiments. Cadascun d’ells ha elaborat una proposta original i creativa per a sorprendre als comensals amb el preu de 3,5€ que inclou cervesa, copa de vi o aigua, també si es desitja es podrà demanar un refresc per 0,50€ més.

Cal destacar que els comensals que ho desitgen es podran convertir en jurat popular, per a fer-ho cal degustar almenys sis tapes i segellar el Passaport Gastronòmic que poden recollir a la Tourist Info i votar la tapa que més els agrade a través d’un codi QR que trobaran al mateix fullet. Només pel fet de participar com a jurat entraran automàticament en el sorteig de regals i experiències. D’una banda, se sortejaran experiències gastronòmiques de Saborea Vinaròs per a dues persones amb una visita a una explotació de bolets i visita i degustació a un celler, mentre que d’altra banda, també es farà el sorteig de lots de marxandatge de Turisme Vinaròs.

La regidora de Turisme, Mercedes García, ha indicat que “després de la bona acollida de l’any passat hem decidit donar continuïtat a aquesta proposta gastronòmica, amb la finalitat de donar un atractiu turístic més per als veïns i visitants, al mateix temps que també ajude a dinamitzar l’economia de la ciutat”. D’altra banda, García aprofitava per agrair la implicació dels 15 establiments participants per fer possible la celebració d’aquesta segona edició de Carnaval de Tapa en Tapa.

Per últim, García també ha recordat que des de Turisme s’ha organitzat una ruta guiada el dissabte de Carnaval per conéixer aquesta festa d’Interés Turístic Autonòmic, les entrades ja es poden adquirir a www.turisme.vinaros.es i inclou un aperitiu tradicional al mercat, a més d’una entrada al sambòdrom de la desfilada del dissabte.

Directe