Jornades de la Trufa Morella-Els Ports
Notícies per tema
Comencen les Jornades gastronòmiques de la trufa
La 21 edició té programats tallers, visites guiades i menús especials amb la participació de 8 restaurants
“La cuina de la trufa dels Ports”
Set restaurants fan un repàs del passat, present i futur de la tòfona a la gastronomia de la comarca
Arranquen les 20 jornades de la trufa Morella-Els Ports
Menús especials, visites temàtiques, tallers i el festival literari Morella negra com la trufa omplin l’agenda fins al diumenge 12 de març
Les 20 jornades de la trufa Morella-Els Ports arranquen el divendres
Amb un acte d'inauguració que inclou degustació de torrades amb trufa i tast de vi
Els restaurants de Morella encara ofereixen menús amb trufa
Alguns establiments allarguen les jornades mentre tinguen producte
Últim cap de setmana de les XIX jornades de la trufa Morella-Els Ports
Els menús especials dels nou restaurants estan disponibles fins el diumenge 13 de març
Carxofa i la trufa es fusionen per a promoure la gastronomia de Benicarló i Morella
Les XIX jornades de la trufa Morella-Els Ports continuen fins al 13 de març amb menús especials
Les jornades de la trufa s’allarguen fins al 13 de març
Nou restaurants de Morella i comarca han preparat menús especials i altres comerços ofereixen productes amb tòfona
Comencen les jornades de la trufa
Nou restaurants de la comarca oferiran els seus menús elaborats amb tòfona a partir d’aquest divendres
Quiché trufada d’espàrrecs, carabassí i xampinyons
La cuina de Casa Roque (1x65)
Espaguetis Annalisa \ Morella negra com la trufa
La cuina de Casa Roque (1x64)
Sopa trufada de Casa Roque
La cuina de Casa Roque (1x63)
Llom a la sidra trufat
La cuina de Casa Roque (1x62)
Revolt d’espàrrecs i xampinyons trufat
La cuina de Casa Roque (1x60)
Rafa Ruiz rebrà el Premi Patronat de Turisme durant el darrer showcooking de la Trufa
Des del consistori ja es fa una valoració molt positiva de les jornades gastronòmiques
El restaurant Daulan protagonitza un nou showcooking
Els vins van anar a càrrec del celler l'Estanquer de Canet
La Taverna del Forn i Bolíssim cuinen amb tòfona
Els vilafranquins van fer un showcooking maridats amb el celler Gandesa
Casa Roque mostra la cuina amb trufa en el seu 40 aniversari
Els vins de Mas de Torubio tenen un gran èxit
El programa “Veïns” de Televisió de Castelló visita Morella
Miquel Vives, Ivan Pitarch, Ramiro Pérez, Raquel Ferrer o Jorge Garcia són alguns dels protagonistes
Morella Negra reviu els assassinats més famosos de la localitat
El Collet de les forques, la història de la Pardala o el miracle de Sant Vicent entre els destacats.
Roger Rubio guanya el IV Tuber Melanosporum
«El hombre que nunca haría daño a nadie» ha estat la novel·la escollida pel jurat
Un festival exquisit i encisador
L'escriptor Carlos Quílez o la diputada Ruth Sanz han inaugurat aquesta cinquena edició
“Morella negra com la trufa” es presenta a la llibreria Argot de Castelló
El dissabte s’entregarà el premi IV Tuber Melanosporum a l’escriptor o escriptora novell de l’any 2019
El Mesón del Pastor mostra vuit plats i dos postres amb tòfona
El restaurant morellà protagonitza el segon showcooking de les Jornades de la Trufa
L’Escudella de Vilafranca estrena els showcookings de la tòfona
A més els restaurants menús especials elaborats amb el diamant negre fan fins al 15 de març
Fins al 15 de març, Morella és la capital de la tòfona
Les XVII Jornades de la Trufa s'han presentat al Centre de Turisme de Castelló
El 24 de gener comencen les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports
El 14, 15 i 16 de febrer se celebrarà el festival gastro-literari Morella negra com la trufa
Les Jornades de la Trufa es consoliden com un revulsiu turístic i econòmic als Ports
Els restaurants continuen oferint menús especials elaborats amb trufa fins al 19 de març
Les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports arriben a la seua recta final
Fins al diumenge 10 de març es pot gaudir de menús especials en els establiments de la comarca
Exitosa IV edició de certamen literari Morella Negra com la Trufa
Les activitats programades durant tot el cap de setmana han tingut una important participació
Santiago Díaz, Premi Tuber Melanosporum de Morella Negra amb “Talión”
Aquest reconeix a l’escriptor o escriptora novell
Els escriptors Toni Hill i Alexis Ravelo inauguren Morella negra com la trufa
La VI edició del festival gastro-literari amb degustacions, taules redones i presentacions de llibres
Morella presenta les XVI Jornades de la Trufa al CdT de Castelló
Aquestes jornades gastronòmiques es realitzen del 25 de gener al 10 de març