Un festival exquisit i encisador

L'escriptor Carlos Quílez o la diputada Ruth Sanz han inaugurat aquesta cinquena edició

Video Thumbnail
''morella negra com la trufa'', cinquena edició
La cinquena edició de Morella Negra Com la Trufa, ha comptat amb un acurat programa d'activitats i convidats de renom que ja des de l'inici deixava entreveure que seria un bon reclam per a un gran cap de setmana basat en el gènere negre. Amb el pas de les edicions Morella Negra s'ha confirmat com un

La cinquena edició de Morella Negra Com la Trufa, ha comptat amb un acurat programa d’activitats i convidats de renom que ja des de l’inici deixava entreveure que seria un bon reclam per a un gran cap de setmana basat en el gènere negre. Amb el pas de les edicions Morella Negra s’ha confirmat com una cita amb cada cop més ressò entre els nombrosos aficionats a la literatura de crims. La selecció de temes i participants és part destacada de l’èxit d’aquest certamen, l’altra part és la trufa. En l’acte d0inauguració, l’alcalde, destacava el atractiu afegit que suposa per a Morella aquest festival.

En la inauguració també ha estat representada la Diputació de Castelló a través de la diputada de cultura Ruth Sanz. L’ens provincial pensa que cal donar suport a este tipus d’iniciatives que redunden en la promoció de la cultura i dels nostres pobles.

Per la Diputació és important donar suport a les iniciatives culturals de la província. Morella negra porta gent especialitzada i la sinergia amb la trufa ofereix bones possibilitats per al poble.

Morella negra ha aconseguit arribar a nombròs public. Les diferents presentacions que s’han portat a terme a Barcelona i Castelló, i l’aparació en diversos meitjans de comunicació, han generat expectació, i fet que es parlara de Morella

Periodistes i escriptors especialitzats en successos, com Carlos Quilez, s’han convertit en habiutals al certamen, i destaquen la gran qualitat i la personalitat del festival.

Actualment s’està vivint el gran esclat de la novel·la negra. Cada cop hi ha més propostes publicades i fins i tot es fa difícil seguir el ritme de totes les novetats. Festivals com Morella negra atrauen molta atenció per part de lectors, aficionats i gent relacionada amb l’ambient.

La novel·la negra és un tipus de literatura molt bassada en circumstàncies reals. Tot i ser obres de ficció estan escrites en la nostra realitat i moltes vegades la lectura d’aquestes obres porta a preguntar-se quanta veritat hi ha en aquestes històries.

La inauguració de la cinquena edició de Morella Negra va concloure amb la degustació de croquetes trufades gràcies als restaurants participants en les jornades de la trufa.

Directe