Gastronomia
Notícies per tema
Vinaròs representarà a la província al Mapa de Valor de la Gastronomia
Una nova proposta de promoció gastronòmica de la Generalitat Valenciana
El Comidista, Mikel López Iturriaga, guardonat amb la Carxofa d’Or 2020
La persona homenatjada serà la llauradora benicarlanda Mari Carmen Arín Borrás
Vinaròs celebra Santa Catalina cada 25 de novembre
Amb la col·laboració de l´agrupació de pastissers, que elaboren els pastissos de merengue
Mesón del Pastor, Daluan i Vinatea revaliden la “Estrella Michelín de plata”
Amb aquest és el setè any que aquests restaurants de Morella són guardonats amb aquest distintiu
Vinaròs tindrà un nou model de Festa del Llagostí
Ara es busca que, unificant tots els actes, se sume, s'evolucione i es millore, centralitzant-ho en un mes i mig o dos mesos
Àngela Milián tanca la fira de Gastrónoma
Vinatea entra en una guia dels 55 millors restaurants de la Comunitat
La XXVII Festa de la Carxofa comença a rodar amb la presentació del cartell anunciador
La presentació de la imatge suposa el tret de sortida a una Festa en què hi haurà moltes novetats que s’aniran anunciant pròximament.
Els xefs locals donaran classes d’alimentació a l’escola
Una oportunitat per incidir d'una forma divertida sobre l'alimentació saludable i la cultura gastronòmica
Els més menuts gaudeixen en el Mes de l’Avellana de Benassal
Les jornades acaben aquest diumenge dia 3 de novembre
El mes de l’Avellana potencia el turisme i l’economia de Benassal
Fins al 3 de novembre, el fruit sec és el protagonisat
Formatgeria el Pastor de Morella rep dos nous guardons
Premis a la millor pasta premsada de cabra i a millor llet fermentada i "collà"
Benassal celebra el Mes de l’Avellana del 12 d’octubre al 03 de novembre
Els restaurants oferiran en els seus menús plats especials i els comerços es podran adquirir productes amb aquest fruit sec
Albocàsser promociona els dies 5 i 6 d’octubre la seua ametla local
La fira gastronòmica s'ha presentat a la Diputació de Castelló
La Taverna Selecta Rayfe guanya el setè Concurs del Pinxo de Polp a Caduf
Barrafina i La Bodegueta han quedat segon i tercer i Hogar del Pescador ha rebut la menció del jurat
Els veïns d’Herbeset no van trobar bolets per celebrar Sant Miquel
Pocs de bons i pocs de roïns, aquest any més d'un ha eixit del pinar fent porra
El Llagostí d’Or és per als xefs Bernat Plana i David Vives de Barcelona
En la XVII Edició del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs
Comencen les IX Jornades de Cuina del Ranxo Mariner
Fins al 20 d'octubre els xefs oferiran menús especials elaborats amb els millors productes de la llotja local
El vilafranquí Santiago Tena guanya el Concurs de Receptes “Castelló Ruta de Sabor”
Amb ‘Tito trufat Castelló Ruta de Sabor’
Benicarló iniciarà les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja
Serà el proper 26 de setembre quan s'encete l’onzena edició
Alterem el darrer dia de les Festes de Cinctorres i ens posem morats al concurs de paelles
Un reportatge de Joan Milian en exclusiva per a comarquesnord
Tot Forcall sopa caldereta de bou en un dels actes més participatius de les festes
Fàtima Ortí parla amb pràcticament tot el poble en aquest reportatge per a El nostre estiu
Paelles de carn, marisc o mixtes, tradicionals o d’avatguarda
A Forcall, les càmeres de El nostre estiu han vist de tot, fins i tot, alguna que altra fideuà
La truita monumental, darrer sopar de festes
Amb aquest menú, on es desperta l'incògnita de com donar-li la volta, començaven a acomiadar-se les festes
Descobrim el secret de les paelles durant el concurs de les festes
Una activitat gastronòmica on predomina la germanor ja durant la seua elaboració
Càlig viu el Dia de les Paelles de la Unió Jove
Una activitat gastronòmica dins de les Festes Patronals en honor a Sant Llorenç
Les Festes de Vallibona porten un concurs de paelles
Els antics veïns i els amics de sempre es reuneixen en una competició on prima la germanor
Les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja de Benicarló arriben a l’onzena edició
S'han presentat aquesta setmana per a començar el dijous 26 de setembre
Nit culinària amb “Tapes al mercat”
Una cita gastronòmica que ofereix als visitants aperitius únics a preus molt reduïts
La collà de Morella, un dels “Productes Artesans” de Canal Cocina
Arantxa Prats i Pilar Delgado expliquen amb tots els detalls el procés
Un jove d’Anroig elabora un formatge ecològic amb energia verda
“El formatge valencià que salva el planeta” ha obert una campanya de crowdfunding
Diputació exhibirà la riquesa gastronòmica de la província en el Saló d’Alimentació de l’Atlàntic
El Govern Provincial posiciona la gastronomia castellonenca de la mà de productors i empreses
Cuina d’Autor a Vilafranca amb l’Estrella Michelín Miguel Barrera
Una activitat per a professionals, a càrrec del CdT Els Ports
Comencen les Jornades de la Cuina del Llagostí
Del 17 de maig al 16 de juny els xefs locals oferiran menús especials
Castell de Cabres reobri el forn com cada any per a fer la Rosca de Pasqua
Per Setmana Santa, la localitat realitza les seues festes en honor a Sant Vicent
El “Pell de Cabra” de la Vall de Catí, entre els millors formatges d’Espanya 2019
Entre el 8 i l'11 d'abril es coneixerà la llista final
Les Jornades de la Trufa es consoliden com un revulsiu turístic i econòmic als Ports
Els restaurants continuen oferint menús especials elaborats amb trufa fins al 19 de març
Benicarló s’incorpora a la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana i la seua marca ‘L’Exquisit Mediterrani’
Per tal d’impulsar, especialment, la Festa de la Carxofa
Les XVI Jornades de la Trufa Morella-Els Ports arriben a la seua recta final
Fins al diumenge 10 de març es pot gaudir de menús especials en els establiments de la comarca
La Festa de la Carxofa registra unes dades de participació sense precedents
La Demostració Gastronòmica va servir 18.000 racions i els restaurants pengen el cartell de complet