Benicarló inicia una campanya de difusió i suport al sector hostaler

S’ha elaborat un llistat d’establiments que preparen menjar per emportar per tal de donar-los difusió i que puguen continuar amb la seua activitat

Benicarló, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Comerç, ha iniciat una campanya de suport al sector de l’hostaleria amb l’elaboració i publicació d’un llistat amb els establiments de Benicarló que preparen menjar per emportar, on apareixen les dades bàsiques de contacte. L’objectiu és donar-los difusió i que, complint amb totes les mesures d’higiene i seguretat, puguen continuar servint menjar.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha manifestat que «hem de donar suport als establiments del sector de l’hostaleria en aquests moments, i aquesta és una manera de donar difusió i contribuir a què puguen continuar oferint els seus serveis».

El llistat compta amb 17 establiments, però està obert a tots aquells que es vullguen afegir. Per tal de ser incorporats han d’enviar un correu a afic@ajuntamentdebenicarlo.org amb el nom de l’establiment, l’adreça, l’horari d’obertura, el telèfon per a comandes i les xarxes socials.

Directe