La plaça de les Aules s’omple de productes locals per a incentivar el seu consum en Nadal

La mostra gastronòmica compta amb una desena d’estants i podrà visitar-se fins al diumenge

La plaça de les Aules s’omple de productes locals per a incentivar el seu consum en Nadal

La plaça de les Aules de Castelló acull des de hui divendres i fins al diumenge a la nit la primera Fira de Nadal organitzada per la Diputació Provincial per a incentivar el consum de productes gastronòmics castellonencs durant les pròximes festes. En l’estrena d’aquesta iniciativa han exposat una desena d’artesans gastronòmics, una xifra raonable per a l’organització atenent a les limitacions d’espai aplicades per a garantir la seguretat tant d’assistent com de participants.

El president de la Diputació, José Martí, i els diputats de Turisme i Desenvolupament Rural, Virginia Martí i Santi Pérez, han visitat aquest matí la mostra i han saludat personalment a cadascun dels participants, provinents de tots els racons de la província. Cada estand ofereix una especialitat distinta, des de dolços i licors a formatges i hortalisses, a mode d’ampliar les possibilitats de compra a totes les empreses que han acceptat formar part d’aquesta primera Fira de Nadal de la Diputació de Castelló.

Martí ha destacat que la major part dels productors que durant hui tot el cap de setmana exposen els seus millors manjars a la capital de la Plana són majoritàriament de l’interior, pel que ha animat la ciutadania a que consumisquen aquest Nadal productes de la terra i de ‘Castelló Ruta de Sabor’ “perquè així estarem contribuint a moure la riquesa per les nostres comarques i a crear nous llocs de treball”.

La diputada de Turisme, àrea que assumeix ‘Castelló Ruta de Sabor’, ha destacat l’aposta per renovar estèticament la mostra respecte a la seua predecessora, la Fira de la Trufa, “com a forma de fer més atractiu l’ambient de compra” i ha confiat que les xifres de venda siguen “molt positives” per a tots els productors.

Com a complement a l’exposició d’aliments, el públic assistent també podrà gaudir d’un seguit d’activitats de dinamització, que van des de ‘showcookings’ a presentacions de productes.

L’horari d’obertura de demà dissabte serà de 10 a 22 hores, mentre que el tancament del diumenge s’avança fins a les 20 hores, quan s’avançarà a les 20 hores. Per a accedir al recinte fira tothom s’haurà d’higienitzar les mans i hauran de seguir el circuit de visita que està marcat en el propi sòl de la plaça.

Directe