Mesón del Pastor, Daluan i Vinatea revaliden “l’estrella Michelín de plata”

Els tres BIB Gourmand fan de Morella un referent gastronòmic

Mesón del Pastor, Daluan i Vinatea revaliden “l’estrella Michelín de plata”
Foto: Restaurant Vinatea

Tres restaurants de la localitat de Morella han tornat a renovar el distintiu que atorga la Guia Michelín, amb el Bib Gourmand. Els restaurants el Mesón del Pastor, Vinatea i Daluan han tornat a ser reconeguts un any més per la seua relació qualitat–preu amb el menú que ofereixen.

El BIB Gourmand és el segon premi més important per darrere de les famoses “Estrella Michelín” pel que se’ls anomena informalment les “estrelles Michelín de plata”. El reconeixement va aparèixer en 1955 per recompensar el menjar amb qualitat, generalment de tipus regional, que s’ofereix a un preu moderat.

Amb aquest és el setè any que aquests restaurants de Morella són guardonats amb aquest distintiu. L’èxit d’aquests establiments és oferir als clients productes de la zona amb un preu raonable. Amb aquests tres guardons, Morella revalida el fet de ser un referent en la gastronomia, donat que cap altra localitat d’Espanya té tants reconeixements de BIB Gourmand entre els seus restaurants.

L’alcalde de Morella Rhamsés Ripollés ha mostrat la seua satisfacció a les xarxes socials. “És per sentir-nos orgullosos de la nostra gastronomia i del fet que una xicoteta ciutat com Morella tinga tres establiments en esta reconeguda categoria. Un fet possiblement únic en Espanya. Enhorabona a tots els treballadors i famílies que hi ha darrere. A continuar treballant, sumant i promocionant la nostra benvolguda Ciutat”, ha apuntat.

La província de Castelló compta amb un total de 8 establiments amb aquest guardó, destacant la localitat de Morella que tot i ser un poble menut és el que té més nombre d’establiments amb aquesta categoria. Ara aquests tres restaurants lluiran a les seues entrades el logotip que els acredita com a Bib Gourmand 2021.

Directe