L’exposició sobre “La cuina de Castelló” arriba a Vilafranca

Una mostra que serveix com a complement al llibre del mateix nom

L’exposició sobre “La cuina de Castelló” arriba a Vilafranca

La Sala Principal d’Exposicions de l’antic Ajuntament de Vilafranca alberga des del pont de la Constitució una interessant mostra al voltant de ‘La Cuina a la Provincia de Castelló’, cedida per l’Ajuntament de la capital de La Plana i que en el seu dia no es va poder portar al municipi per diferents raons. Una mostra que pensava ser un complement a la presentació del llibre ‘La Cuina dels Ports’, ha arribat ara a Vilafranca ajornada en el seu dia per la incidència de la Covid-19.

La mostra compta amb diferents objectes que la fan molt especial. Recopilació d’antigues cuines de la província de Castelló que es poden visitar a Vilafranca i que estan fent les delícies del públic que passa per les Sales Gòtiques del consistori vilafranquí.

L’exposició ja és visitable des del passat mes de desembre, si bé està previst que puga ser visitada encara algunes setmanes més a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca i fins tot es podria allargar algunes setmanes més.

Video Thumbnail
L'exposició sobre "La cuina de Castelló" arriba a Vilafranca
Una mostra que serveix com a complement al llibre del mateix nom
Guillem Monferrer és el Tècnic de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca

Una interessant exposició que està servint per donar a conèixer la cuina de la provincia de Castelló gràcies a la iniciativa del consistori castellonenc i a la que l’Ajuntament de Vilafranca ha pogut accedir.

Directe