Cinc nous establiments de Benicarló aconsegueixen el segell de qualitat SICTED

Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael han estat reconeguts

Benicarló, en una imatge d'arxiu

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha anunciat que el comité de distinció del SICTED, el sistema estatal de qualitat de les destinacions turístiques, ha concedit cinc noves distincions a establiments de Benicarló que han acreditat el compliment dels requisits establerts.

Els establiments distingits són Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael, tots relacionats amb el sector de la restauració. Aquests cinc establiments s’afegeixen a les cinc entitats privades i públiques que ja tenien concedit aquest segell i que l’han renovat amb èxit: Apartaments Els Romers, Hogar del Pescador, Anavegar, el Mucbe i la Tourist Info de Benicarló.

Isabel Cardona ha assenyalat la importància d’aquest reconeixement a l’hora de posar sobre el mapa aquelles empreses i entitats de Benicarló que aposten per la qualitat dels seus serveis. «Des de l’Ajuntament continuarem donant suporta aquest sistema de qualitat turística perquè volem que Benicarló siga un referent turístic, i la qualitat és la millor manera de reforçar la competitivitat turística de la nostra destinació i de posar en valor els nostres recursos i els nostres espais», ha dit la regidora.

El distintiu de qualitat SICTED, en el qual hi participen el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Generalitat Valenciana, compta actualment amb gairebé 200 destinacions turístiques adherides a tot Espanya i més de 5.000 empreses i entitats reconegudes amb el seu segell.

Directe