Peníscola prepara quatre jornades gastronòmiques entre febrer i desembre

Els restauradors locals oferiran menús especials i temàtics als seus locals o per a emportar

Peníscola prepara quatre jornades gastronòmiques entre febrer i desembre

Durant dues trobades amb els representants del sector, l’àrea de Turisme ha concretat la seua aposta per promocionar la gastronomia local amb esdeveniments gastronòmics des de febrer fins a desembre.

En consens amb els restauradors, l’Ajuntament durà a terme la promoció de quatre cites gastronòmiques a Peníscola que es plantegen entre els mesos de febrer i desembre, en les quals els restaurants participants proposaran menús exclusius i temàtics, centrats en els productes de l’horta i la mar.

“No podem deixar de programar activitats que projecten que el sector està viu i amb ànim i ganes de continuar oferint la seua millor versió en jornades que suposen una excusa excel·lent per a comptar amb els xefs locals i el seu bon fer” ha valorat la regidora de l’àrea, Raquel París, qui ha materialitzat el seu suport al sector en diferents campanyes promocionals indistintament de si poden servir els seus plats en el local o a domicili, “ens adaptem a les circumstàncies i les restriccions, però no deixarem de donar suport a l’activitat en l’hostaleria”.

Així ha anunciat després de la segona trobada mantinguda amb els representants del sector que el mes de febrer i març els restaurants locals oferiran menús amb carxofa, concretament del 20 de febrer al 28 de març; la segona cita tindrà lloc a partir del dia 15 de maig i fins al 20 de juny i se centrarà en oferir menús amb arrossos; continuarà el calendari gastronòmic amb les jornades del polp del 16 d’octubre al 14 de novembre, i tancaran l’any gastronòmic les propostes de cullera, durant el mes de desembre.

Les novetats, per descomptat, integren la possibilitat d’oferir els menús per a emportar, i incorporen modalitats com menú llarg i menú curt o l’oferta de plats especials com en el cas del mes de desembre, enfocats als dies laborables.

Directe