Nord
Notícies per secció
El nostre estiu (03/08/2021)
Commemorem el 65 aniversari de la Colònia forcallano-catalana i vivim les festes de La Pobleta

El nostre estiu (02/08/2021)
El programa inclou una extensa entrevista amb la comissió organitzadora de l'Aplec dels Ports

ARXIU HISTORIC: El llegat de PASCUAL
En el darrer programa de la temporada parlem de Sant Antoni, xiquets i clero i d'alguns rostres famosos que van passar per l'estudi de Pascual, entre moltes altres coses. Així despedim aquesta primera temporada d'Arxiu Històric!
Pollastre i bollo arrebossats amb farinetes
1x138 La cuina de Casa Roque
Peretes de Sant Joan al vi
1x137 La cuina de Casa Roque
El solomillo al hojaldre de Ivana
1x136 La cuina de Casa Roque
Hamburguesa de salmó
1x135 La cuina de Casa Roque
Pollastre arrebossat amb farinetes
1x134 La cuina de Casa Roque
Reconeixes aquesta campana?
Aquesta és la última foto de la setmana.

ARXIU HISTÒRIC: Vida i mort
De Cruella a Pascual, amb un curiós popurri de fotos, comentem tot allò relacionat en la vida... i també en la mort.
Migas de xocolate
1x133 La cuina de Casa Roque
Vichysoise
1x132 La cuina de Casa Roque
Cavalla amb pisto
1x131 La cuina de Casa Roque
Saps on estan i que estan fent estos homes?
Aquesta és la foto de la setmana d'Arxiu Històric

Rotllo de lluç amb cansalada
1x130 La cuina de Casa Roque
ARXIU HISTÒRIC: Carrers i mites
El Cid, l'últim càtar o la comunitat jueva són protagonistes de moltes històries que es conta que van passar als carrers de Morella. Avui continuem el nostre passeig per les fotografies de Pascual per veure què tenen de real aquestos mites.
Tarta tatín de plàtan i pinya
1x129 La cuina de Casa Roque
Raviolis de bròcoli amb crema de fesols
1x128 La cuina de Casa Roque
Cremós de llima
1x127 La cuina de Casa Roque
La televisió comarcal ja es pot veure a Herbers gràcies a l’Aplec
L’actuació per a fer arribar nord a aquesta part de la comarca ha estat finançada per la comissió organitzadora de 2019

Amanida de gambes, bolets i cabdells
1x126 La cuina de Casa Roque
Guatlles amb cremes de verdura
1x125 La cuina de Casa Roque
ARXIU HISTÒRIC: L’esplendor del Corpus
Ara fa 663 anys, els carrers de Morella vivien per primera vegada una processó del Corpus, tan sols quatre anys després que València. Amb les imatges de l'Arxiu Pascual, descobrim com van ser els anys gloriosos d'aquesta festa.
Magdalenes
1x124 La cuina de Casa Roque
Tartaleta de verdures
1x123 La cuina de Casa Roque
Bajoques saltejades
1x122 La cuina de Casa Roque
Ens ajudes a localitzar aquesta foto?
Aquesta és la foto de la setmana d'Arxiu Històric

Sopa de meló
1x121 La cuina de Casa Roque
ARXIU HISTORIC: El nom dels carrers
En temps de república, molts carrers van canviar de nom. Passada la guerra s'estipulen els noms que coneixem hui dia. Avui Arxiu Històric ix a passejar!
Pinya caramelitzada
1x120 La cuina de Casa Roque
Timbal de corder
1x119 La cuina de Casa Roque
Conill amb bolets i verdures
1x118 La cuina de Casa Roque
Reconeixes este racó de Morella?
Aquesta és la foto de la setmana d'Arxiu Històric

Costella amb verdures
1x117 La cuina de Casa Roque
ARXIU HISTÒRIC: 21.000 als Ports
En el programa més comarcal de la temporada descobrim com eren molts pobles de la comarca a inicis del s.XX amb les fotografies de Pascual
Concha de peregrino
1x116 La cuina de Casa Roque
Aquesta nit Arxiu Històric se’n va de viatge
Els pobles dels Ports i el Maestrat són els protagonistes del programa d'aquesta setmana

Ricardo Querol entrevista a Santiago Gazulla a nord\la sala
Posem Olocau al dia amb l'alcalde de la localitat

Pomes farcides
1x115 La cuina de Casa Roque
Confit d’ànec a l’hojaldre
1x114 La cuina de Casa Roque