El nostre estiu (13/08/2021)

Avui recordem com serien les festes de Villores, coneixem més la Triband i parlem de la Reactiva Els Ports

Recordem com serien les festes de Villores amb els seus veïns i un complet reportatge d’Àngela Beltran. A més, Joan Milian entrevista la Triband per tal de conèixer-los millor i Bernabé Sangüesa balla amb els xiquets de l’escola d’estiu de Palanques.

“La trompeta real entre Bach i Mozart” és el títol del concert d’orgue que va tindre lloc ahir per la vesprada/nit a l’església arxiprestal dins dels actes de la 38ena edició del Festival Internacional de Música de Morella “Ricardo Miravet”. Johannes Skudlik va ser l’encarregat de extreure aquests sons de l’orgue de Turull.

Així es van veure anit les “persèides” o “llàgrimes de Sant Lloreç” des de la zona de Torremiró. Segons la NASA, aquesta és la millor pluja d’estrelles de l’any, amb velocitats que poden superar els 50 km/h. En sabrem més durant el programa d’avui.

Al temps d’entrevista parlam d’emprenedoria amb la Mancomunitat Comarcal Els Ports.

Un dia més, sobrevolem la comarca dels Ports i el proposem un joc molt senzill on, el més important, serà xalar amb les imatges aèries. Avui els preguntem de nou… saben quina és aquesta ermita? Durant el programa els donarem alguna pista per a ajudar a resoldre l’enigma, que desvetllarem cap al final del programa.

Directe