Nord
Notícies per secció
Torrijas
1x88 La cuina de Casa Roque
ARXIU HISTÒRIC: Temps de guerra
Un 4 d'abril de 1938 les tropes franquistes entraven a Morella. Parlem de com era aquell temps convuls, com sempre, amb la fotografia de Pascual. A més, dies propers a la seua festivitat, xarrem de Sant Vicent, un sant valencià que ha caigut en l'oblit dels morellans.
Recordes com se celebrava el dia de Sant Vicent a Morella?
Aquesta és la foto de la setmana d'Arxiu històric

ARXIU HISTÒRIC: Angelets del cel
Repassem com era la Pasqua morellana d'eixos anys en què s'anava a berenar a les Barres, eixien els armats o els xiquets cantaven la Solispasa
Mones de Pascua
1x87 La cuina de Casa Roque
Abadejo amb verdures
1x86 La cuina de Casa Roque
Esgarraet
1x85 La cuina de Casa Roque
Caldereta d’abadejo
1x84 La cuina de Casa Roque
Joan Milian ens explica, amb gràfics i dades, qui va ser José Pascual
Un reportatge per al programa Arxiu Històric
Saps a quin acte de la Setmana Santa pot pertànyer aquesta imatge?
Aquesta és la foto de la setmana d'Arxiu històric

ARXIU HISTÒRIC: Qui va ser José Pascual
El retratista morellà ha deixat un llegat de milers de fotografies de la societat del s.XX
Carxofes farcides d’abadejo
1x83 La cuina de Casa Roque
Mousse ràpida de xocolate i cafè
1x82 La cuina de Casa Roque
Divendres s’estrena “Arxiu històric”
Aquest programa repassarà la història de la ciutat a través de les fotografies de l’arxiu municipal

Entrecot amb salsa roquefort
1x81 La cuina de Casa Roque
Aquesta és la fotografia de la setmana de l’Arxiu històric
Saps de quin any data aquesta fotografia? Saps què estan fent els seus protagonistes?

Aperitiu de bolo i sobrassada
1x80 La cuina de Casa Roque
Titot amb verdures
01x79 La cuina de Casa Roque
Arròs al forn
1x78 La cuina de Casa Roque
Flam de café amb natilles
1x77 La cuina de Casa Roque
Dorada amb verdures a la mel i soja
01x76 La cuina de Casa Roque
Saquet de verdures i llom amb salsa de piquillo
La cuina de Casa Roque 1x75
Trufes de xocolate
La cuina de Casa Roque 1x74
Ple ordinari de març de l’Ajuntament de Morella
Sessió íntegra emesa per nord\la sala
Pit de pollastre farcit amb vinagreta de soja
La cuina de Casa Roque 1X73
Ous al plat amb espàrrecs i carxofa
La cuina de Casa Roque 1X72
Rellom al vi amb flam de patata i espinacs
La cuina de Casa Roque 1X71
Llobarro amb verdures al papillote
La cuina de Casa Roque 1X70
Macedònia amb mousse torró
La cuina de Casa Roque (1x69)
Costella amb verdures
La cuina de Casa Roque (1x68)
Abadejo tipo ajoarriero
La cuina de Casa Roque (1x67)
Guiso de carn adobada, mel i carxofa
La cuina de Casa Roque (1x66)
Quiché trufada d’espàrrecs, carabassí i xampinyons
La cuina de Casa Roque (1x65)
Espaguetis Annalisa \ Morella negra com la trufa
La cuina de Casa Roque (1x64)
Sopa trufada de Casa Roque
La cuina de Casa Roque (1x63)
Llom a la sidra trufat
La cuina de Casa Roque (1x62)
Pollastre trufat a la mandarina
La cuina de Casa Roque (1x61)
Revolt d’espàrrecs i xampinyons trufat
La cuina de Casa Roque (1x60)
Cigrons amb menestra
La cuina de Casa Roque (1x59)
Ple extraordinari de l’Ajuntament de Morella pels fons covid a nord\la sala
Sessió íntegra emesa per nord\la sala