Nord
Notícies per secció
On estem?
Aquesta és la foto de la setmana d'Arxiu Històric

Endívia en dos farcits
1x113 La cuina de Casa Roque
Esparrecs amb salsa rosa
1x112 La cuina de Casa Roque
ARXIU HISTORIC: Sant Francesc
Els murs del convent de Sant Francesc han passat per moltes etapes al llarg de la història. Des de l'època franciscana fins al parador de Fraga, descobrim tot el que han viscut les parets d'aquest emblemàtic edifici.
Compota de poma i maduixes
1x111 La cuina de Casa Roque
Cavalla a la sidra
1x110 La cuina de Casa Roque
Guisat de vedella
1x109 La cuina de Casa Roque
Aquesta és la foto de la setmana d’Arxiu històric
Cada divendres, nou programa d'Arxiu Històric

Hummus
1x108 La cuina de Casa Roque
Fajitas d’espaguetis i verdura
1x107 La cuina de Casa Roque
ARXIU HISTÒRIC: Drama Sexennal
Tot i que ara solem associar el Sexenni en la unitat com a poble, no sempre ha sigut així. Avui parlem de tots aquells anys on hi ha hagut una mica de crisi sexennal.
Ceba tendra farcida de vedella
1x106 La cuina de Casa Roque
Ricardo Querol entrevista a Santi Pérez a nord\la sala
Posem Forcall al dia amb l'alcalde de la localitat

Sopa de flam
1x105 La cuina de Casa Roque
Abadejo amb pimentó i xampinyons
1x104 La cuina de Casa Roque
Milfulles d’albergina
1x103 La cuina de Casa Roque
Saps que passa al carrer de les Calçades?
Aquesta és la foto de la setmana d'Arxiu Històric

Salmorejo
1x102 La Cuina de Casa Roque
ARXIU HISTÒRIC: Històries de rogativa
El dia de Sant Marc molts pobles de la zona inicien el seu cicle votiu fent parada a multitud de llocs de culte repartits per tot el territori. Avui parlem de la rogativa a Vallivana, dels Catinencs o dels peregrins de Portell entre d'altres.
Trampantojo de pollastre i albergina
1x101 La cuina de Casa Roque
Ricardo Querol entrevista a Blai Peñarroya a nord\la sala
Posem la comarca al dia amb el president de la Mancomunitat Els Ports

Punta de diamant
1x100 La cuina de Casa Roque
Palmeretes de xocolate
1x99 La cuina de Casa Roque
Cebiche de salmó
1x98 La cuina de Casa Roque
Reconeixes aquest poble?
Aquesta és la foto de la setmana d'Arxiu Històric

Pimentó farcit
1x97 La cuina de Casa Roque
ARXIU HISTORIC: L’any dels 2 Sexennis
El Sexenni de 1934 va estar marcat per les diferents ideologies de la República
Pomes en almívar amb crema de llima
1x96 La cuina de Casa Roque
Ricardo Querol entrevista a Sílvia Colom a nord\la sala
Posem Vilafranca al dia amb l'alcaldessa de la localitat

Salmó amb gambes i alvocat
1x95 La cuina de Casa Roque
Albergines farcides amb verdura
1x94 La cuina de Casa Roque
Rellom amb bolets i carxofa
1x93 La cuina de Casa Roque
Calamar d’aigua dolça
1X92 La cuina de Casa Roque
Quin és el teu primer record sexennal?
Aquesta és la foto de la setmana d'Arxiu històric

ARXIU HISTÒRIC: Les dualitats de la II República
La ll República a Morella no es pot entendre sense la figura de Matías Sangüesa. Mitjançant les fotografies de Pascual repassem com va ser aquest període tan mitificat en una Morella dual.
Verat en escabetx
1x91 La cuina de Casa Roaque
Ricardo Querol entrevista a Rhamsés Ripollés a nord\la sala
Posem Morella al dia amb l'alcalde de la localitat

Hojaldre tricolor
1x90 La cuina de Casa Roque
Rosca tapada
1x89 La cuina de Casa Roque
Saps on es trobava aquest particular establiment?
Aquesta és la foto de la setmana d'Arxiu Històric
