Els socialistes reivindiquen “la inversió històrica de 70 milions” a l’N-232

Artemi Rallo posa en valor el treball legislatiu fet a Madrid per a aconseguir infraestructures punteres per a la província

Els socialistes reivindiquen “la inversió històrica de 70 milions” a l’N-232
Rallo és candidat al Congrés

La candidata socialista al Senat Amparo Marco ha afirmat que el PSOE “compleix amb Castelló” i ho fa amb fets com la renovació integral de l’N-232 des del Port de Querol a Morella. Marco ha mostrat la seua satisfacció pel recent anunci del govern de Pedro Sánchez d’obrir la licitació dels treballs per a condicionar ‘la nacional’ des de la Torreta a la capital dels Ports per un import superior als 20 milions d’euros.

La renovació del trajecte entre aquests dos punts és la continuació del projecte ja finalitzat de la variant del Port de Querol. Des que fora inaugurat aquest tram, el trànsit rodat ha passat de circular per un traçat sinuós de 68 corbes i amb una amplada insuficient a una carretera espaiosa i segura. “El que queda per transformar és una secció de cinc quilòmetres molt poc digna per a donar entrada a una ciutat tan important i turística com és Morella”. Una vegada es posen les màquines a remoure les terres s’habilitaran dos carrils de 3,5 metres per sentit, vorals d’un metre i mig -ara inexistents- i camins de serveis per a l’accés a propietats contigües. “Es tracta d’una obra necessària perquè diàriament circulen 3.000 vehicles, el 16 per cent del qual són vehicles pesats”.

Artemi Rallo és candidat al Congrés i actual senador

El muntant d’ambdues fases assoleix els 70 milions d’euros i converteix aquestes obres en la major inversió en infraestructures feta mai a les comarques del nord. “No és una xifra més, és un exemple tangible del compromís del PSOE i del president Sánchez amb la província de Castelló, la vertebració del nostre territori i el necessari impuls al desenvolupament socioeconòmic dels Ports-Maestrat”.

En una compareixença davant els mitjans de comunicació, el candidat al Congrés i actual senador Artemi Rallo ha destacat que “el treball legislatiu fet a Madrid els últims anys ha deixat la seua empremta a Castelló amb la posada en marxa de projectes històricament demandats pels habitants dels Ports”.

Rallo, que prové de Morella, ha qualificat la culminació de les obres de l’N-232 “com una fita històrica per a la comarca” perquè des d’ara “comptarà amb una via d’entrada i d’eixida cap a la costa ràpida i segura”. Baixant les xifres al terreny, el nou traçat del vial es vorà acurtat en prop de 20 minuts i això serà “gràcies a l’impuls del PSOE”.

A la visita s’han sumat la candidata al Senat Eva Redondo, el portaveu del PSPV a Morella, Rhamsés Ripollés, la secretària general del PSPV comarcal, Ana Besalduch, i alcaldes i alcaldesses de la zona.

Directe