De nou, moltes gràcies

Divendres, 6 de setembre de 2019
  • Carlos Sangüesa

La nit del dissabte 23 d’agost el grup teatral de Morella Deixa’t estar de romanços va representar per tercera vegada l’obra de Carlos Arniches “El señor Badanas” amb un gran èxit de públic, el teatre quasi estava ple. De nou, tots i cada un dels membres del grup teatral volem donar-vos les gràcies per la vostra fidelitat i la vostra assistència a les obres (ja en són 6) que hem representat. Ho dic sempre quan presento les obres: Sense el públic no n’hi ha funció. GRÀCIES.

Dir-vos també que el dia 9 d´agost el grup jove de D´eixa´t estar de romanços, va representar de forma excel·lent i dirigits per Isabel Sangüesa i Carlos Felius, les obres De pel·lícula i Assassinat a Hollywood. És una alegria veure a estos joves (que ho fan de meravella) les ganes que posen!. Són el futur teatral de Morella. També quasi tota la recaptació va ser per la solidaritat. La seua aportació va ser de 213,97 €.

Però també donar-vos les gràcies perquè la aportació que feu ( de 6 €), una vegada pagades les poques despeses que tenim( estan a la vostra disposició) va destinada sempre a la causa solidaria. Sabeu que este any anava a l´ONG YOUNCAYOLE del morellà Miguel Medina. La primera aportació va ser de 1,519 € i esta vegada de 1,345 €, quasi 3.000 € ha aportat el teatre solidari. Si vos donava gràcies primer per ser fidels al grup, més us en dono per fer possible que la vostra aportació vaigue sempre destinada a la SOLIDARITAT que com ja sabeu,i die Forges: MI UNICA PATRIA ES LA SOLIDARIDAD.

Directe