Vall-de-roures

El castell de Vall-de-roures, escenari d’una pel·lícula sobre Indiana Jones

Vall-de-roures – 5 de desembre de 2018
Membres de l'equip de la gravació 'Indiana Jones y el Santuario de la orden negra' durant el rodatge a Vall-de-roures // A.R

Membres de l’equip de la gravació ‘Indiana Jones y el Santuario de la orden negra’ durant el rodatge a Vall-de-roures // A.R

L’edifici es va convertir en el castell de Wewelsburg, conegut com el Vaticà nazi, en què es realitzaven experiments macabres

El rodatge de la producció audiovisual creada per aficionats ‘Indiana Jones i el Santuari de l’Ordre Negra‘ va prendre el dissabte 1 de desembre el castell de Vall-de-roures íntegrament. Durant l’enregistrament, els visitants de la fortificació van poder gaudir de les escenes que duien a terme de forma amateur i fins i tot parlar amb el director, actor principal i guionista de la pel·lícula, Lluís Ortega.

El guió principal del ‘fan film’ tracta sobre el castell alemany de Wewelsburg, conegut com el Vaticà nazi, per al qual van buscar les millors localitzacions de la zona. “El castell de Vall-de-roures ens va semblar increïble, era un escenari per fer acció i aventura impressionant”, va afirmar Ortega. De fet, es van encarregar de decorar-lo amb esvàstiques i attrezzo de l’època.

Este tipus de produccions audiovisuals les desenvolupen autèntics fans de les sagues d’aventures, en este cas d’Indiana Jones, i es publiquen cada any uns quants a tot el món. Com que és una producció sense ànim de lucre, la finalitat és aconseguir la difusió més gran possible a través de les presentacions en les localitats de la gravació, però també a través de les xarxes socials i el subtitulat en anglés. “Quant acabem el rodatge i la postproducció per al pròxim any, tindrem l’estrena”, va afirmar Ortega.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top