L’Ajuntament de Morella tanca 2023 amb un dèficit de 568.00 euros

El setmanari destaca també en portada l’entrevista amb Elena Moya, directora del Festival Literari

Ja ha eixit al carrer el nou número del setmanari d’informació comarcal Notícies. Destacant en portada que “L’Ajuntament de Morella tanca 2023 amb un dèficit de 568.00 euros”, a més de l’inici del cicle de rotllos i primes amb Sant Marc de Torremiró, al terme de Morella.

A més del recull d’informació de tota la setmana dels pobles de la comarca, el número 1595 ens porta l’entrevista amb Elena Moya, la directora i impulsora del festival literari de Morella, que ens parla de tot el que hi ha preparat per aquesta tercera edició.

Les veus del centre d’estudis dels Ports, la fulla del camp i la predicció de Lorenzo Boix del temps tanquen la informació.

Directe