L’associació de jubilats cancel·la la seua festa anual per falta d’un lloc on fer-la

També afirmen que de moment no tenen informació per part de l’Ajuntament del Dia de la Gent Gran del mes d’agost

L’associació de jubilats cancel·la la seua festa anual per falta d’un lloc on fer-la

L’Associació de Pensionistes i Jubilats Vallivana de Morella lamenta la cancel·lació, per part de l’Ajuntament de Morella, de la festa que organitzen anualment. Segons expliquen, mitjançant un comunicat enviat als seus socis, la decisió s’ha pres “després que el consistori els comuniqués que hi ha previstes obres en l’Espai Firal”.

Unes obres que es duran a terme en dues fases, una abans del Sexenni i l’altra durant el mes de setembre. La data en la que estava previst la celebració era el diumenge 7 de juliol. Des de l’associació lamenten que s’haja de prendre aquesta decisió quan tot estava enllestit i consideren que és impossible organitzar la festa al mes d’agost, entre les festes dels bous de Sant Roc i el 55 Sexenni.

A banda, el grup de jubilats també ha admès que, de moment, no compta amb cap informació per part de l’Ajuntament del Dia de la Gent Gran del mes d’agost, que té lloc cada any durant les festes i esperen que el dinar que acostuma a oferir l’Ajuntament no siga suspès.

Directe