“Cazadores de dragones” de Morella, a Madrid

La mostra es pot veure fins al proper gener al Museu Arqueològic i Paleontològic d’Alcalá de Henares

Des d’aquest dijous i fins al 12 de gener de 2025, el Museu Arqueològic i Paleontològic d’Alcalá de Henares (Madrid) acollirà una exposició anomenada “Cazadores de dragones” on es podran veure, entre altres, dinosaures provinents de Morella. Els comissaris de la mostra són José Luis Sanz, Catedràtic de Paleontologia de la Universidad Autónoma de Madrid i Francisco Ortega, Professor Titular de la Universidad Nacional de Educación a Distancia.

“Cazadores de Dragones” presenta l’apassionant història del descobriment dels dinosaures, especialment dels paleontòlegs que van començar a investigar-los i donar-los nom. La mostra té entrada gratuïta.

Directe