El dilluns acaba el nou termini per presentar ofertes per a la Marie Claire

L'administrador concursal ha comunitat aquesta nova pròrroga

La fàbrica de Vilafranca, en una imatge d'arxiu

L’administrador concursal de Marie Claire ha comunicat al comitè d’empresa una nova pròrroga del termini perquè es puguen presentar ofertes.

Es tracta d’una nova ampliació que s’ha produït després que s’haja complert aquesta setmana el termini de 10 dies que va donar en un inici, tant al grup polonès Koltex, per a lliurar una sèrie de documents, com al grup navarrès Cabanillas, per a que pogueren formalitzar la seva oferta, encara que s’ha informat ja de la seua retirada en el procés de compra.

L’opció que queda sobre la taula, segons ha fet saber als mitjans el mateix administrador concursal és la proposta de compra realitzada per la companyia polonesa PPHU Koltex, a qui se li acaba de donar de termini fins al dilluns 29 d’abril perquè aporte més documentació. Si transcorregut aquest temps no ho fa, Marie Claire entrarà en liquidació.

Segons s’està coneixent la polonesa Koltex, ofereix 250.000 euros per la unitat productiva de Vilafranca, es compromet a rescatar a tots els treballadors que es troben en ERTO i pretén invertir tres milions d’euros en els pròxims anys per a rellançar la marca. El grup assumeix una mínima part del deute, però l’oferta no contempla els 40 milions que endeute la tèxtil al Institut Valencià de Finances.

Directe