La televisió comarcal ja es pot veure a Herbers gràcies a l’Aplec

L’actuació per a fer arribar nord a aquesta part de la comarca ha estat finançada per la comissió organitzadora de 2019

L’arribada de la fibra òptica a Herbers ha suposat una millora en la connexió d’Internet, més fiable i més segura i amb ella una millora de la qualitat de vida per als veïns i veïnes. Des de fa un temps, a través d’un enllaç, el municipi pot comptar amb un nou servei d’Internet de fins a 30 megues amb tecnologia WiMAX. Aquesta actuació és la solució acordada entre l’Ajuntament d’Herbers i la companyia Embou. Tot i el retard en la instal·lació no sols han pogut millorar la connectivitat sinó que a més, en els darrers dies, han aconseguit que nord · la televisió comarcal, arribe a totes les cases. Per fer-ho ha estat necessari instal·lar un convertidor digital.

Es tracta d’una reivindicació històrica, ja que des de fa anys estaven estudiant quina era la millor solució per fer arribar nord sense perdre la seua emissió. Però, aquesta actuació no haguera estat possible sense l’ajuda de la comissió organitzadora de l’Aplec del 2019 que ha estat qui ha finançat completament els treballs.

Des de l’Ajuntament s’han mostrat satisfets de poder trobar una solució per fer arribar nord · la televisió comarcal a tots els veïns i veïnes del poble que, a partir d’ara podran estar al dia d’allò que passa arreu de la comarca.

Dani Pallarés és l’alcalde d’Herbers

Un projecte històric per a un municipi que des de fa temps reivindica constantment per aquestes comunicacions. Ara gràcies a les noves tecnologies no sols tindrà una millor connexió a Internet sinó que també podrà gaudir de nord com la resta de municipis dels Ports.

Directe