La Junta Electoral ordena retirar “publicacions partidistes” de les xarxes municipals

El PSPV denuncia que es fa propaganda electoral del PP i de Compromís-Sumar

La Junta Electoral ordena retirar “publicacions partidistes” de les xarxes municipals
Dues de les publicacions al twitter de @AjMorella

La Junta Electoral de zona de Vinaròs ha ordenat, a instàncies del PSPV de Morella, la retirada d’un seguit de publicacions emeses per l’actual equip de govern morellà a les xarxes socials de l’Ajuntament en què es publiciten actes de campanya tant de Compromís-Sumar com del Partit Popular.

El portaveu socialista, Rhamsés Ripollés, reclama a l’alcalde d’Independents per Morella Bernabé Sangüesa que “s’abstinga de fer ús dels recursos municipals de manera sectària i partidista” i que se centre “en publicar informacions d’interès ciutadà”. La resolució de la Junta Electoral “és clara” i “assenyala que els canals d’informació oficials del consistori deuen d’utilitzar-se de forma exclusiva per a difondre activitats de naturalesa institucional”.

Ripollés aconsella al primer edil que “no es deixe utilitzar per la resta de formacions polítiques per a fer campanya a Morella, fent ús tant dels canals institucionals com la pròpia figura de l’alcalde de Morella que ha de ser de totes i tots. No són correctes ni les publicacions ni les recepcions realitzades al Convent de Sant Francesc o al mateix consistori”.

“Les regles del joc estan marcades i l’alcalde deu mantindre els deures de neutralitat, objectivitat i transparència de les institucions en període electoral”. Per aquesta raó “exigim que s’eliminen les publicacions en el menor termini de temps possible”.

Directe