Bernabé Sangüesa es reuneix amb líders del PP al futur Parador

L'alcalde ha visitat el convent de Sant Francesc amb el candidat per Castelló Alberto Fabra

D'esquerra a dreta, Ortí, Fabra, Sangüesa i Lecha

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha rebut aquest dissabte a la zona que albergarà el Parador de Turisme al candidat del Partit Popular per Castelló, Alberto Fabra, i al portaveu del PP, Borja Semper, per a conèixer la situació actual d’este projecte.

Ja durant la campanya electoral per a les eleccions locals, el candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Morella, Jesús Ortí, reivindicava la construcció del Parador Nacional “que el PSOE ha bloquejat provocant un llast a la nostra ciutat incalculable”. En paraules del 19 de maig, Ortí es postulava com “el garant del canvi necessari en polítiques apoltronades en els despatxos” que han “assumit que el consistori és la seu política del PSOE”.

Alberto Fabra, aquest dissabte a Morella, ha assenyalat que el Parador, una de les grans obres pendents per a la ciutat “ha quedat enterrada en mans de Pedro Sánchez”. Enfront d’aquest “càstig”, que ha privat a Morella de l’arribada d’un turisme de qualitat capaç de promocionar la singularitat de la localitat, la comarca i l’interior de Castelló, “Feijóo és garantia d’inversió i desenvolupament”. “Ho hem reclamat any rere any en els Pressupostos Generals de l’Estat amb una bufetada per part dels socialistes i els seus socis. Ho farem possible a partir del 23J amb un Govern d’Espanya avalat per un país que demana canvi. El mateix que ha demanat en la nostra Diputació, on governa per primera vegada una dona, Marta Barrachina, i ha exigit en el Consell, amb un Carlos Mazón que ja ha anunciat la fi de la taxa turística”.

El Parador de Turisme de Morella és un projecte molt important per a impulsar un dels motors econòmics més rellevants de la zona com n’és el turisme. Així, aquest projecte comporta augmentar l’oferta d’habitacions a la localitat i albergar més visitants a la ciutat.

Fabra també ha al·ludit a “la conclusió de les obres de l’N-232”, explicant “que va ser un ministre del PP, Íñigo Gómez de la Serna, el que va iniciar amb la col·locació de la primera pedra de les obres del port de Querol, el 28 de juny de 2017 i que avui ja estan finalitzades. El nostre compromís és continuar-les en els trams que avui encara queden pendents”.

Directe