Micó, Navarro i Marzà visiten la subestació de Fraiximeno per buscar solucions a la MAT

S'han reunit amb veïns afectats de Morella i Cinctorres

Micó, Navarro i Marzà visiten la subestació de Fraiximeno per buscar solucions a la MAT

La coalició Compromís-Sumar recolça als veïns i veïnes del Mas de Fraiximeno, en una visita on han assistit Àgueda Micó, cap de llista per València, Carlos Navarro, cap de llista per Castelló i Bernabé Sangüesa, alcalde de Morella.

Al mas de Fraiximeno també han assistit altres membres de Compromís com Vicent Marzà, qui fora Conseller d’Educació, o Pau Sancho regidor de l’Ajuntament de Castelló. La transició energètica és vital per combatre el canvi climàtic i ha d’estar al servei de les persones i no de les grans multinacionals.

Micó ha declarat a les xarxes socials que “hui estem a les comarques del nord per fer una crida per una transició energètica democràtica i respectuosa amb el nostre territori. La transició energètica és vital per combatre el canvi climàtic i ha d’estar al servei de les persones i no de les grans multinacionals.”

Àgueda Micó és cap de llista Compromis – Sumar per València

A la visita a la subestació elèctrica han acudit també veïns i veïnes del Mas de Fraiximeno mostrant la seua repulsa una vegada més contra la línea de Molt Alta Tensió com ja demostraren fa unes setmana en les al·legacions presentades.

Miguel Ángel Troncho és veï del Mas de Fraiximeno

En les al·legacions ja presentades per veïns i veïnes, a més dels Ajuntaments de Morella, Portell i Cinctorres toca esperar la decisió.

Les pròximes eleccions del 23 de juliol també afectaràn a aquesta decisió pel que fa a la representació i donar veu a aquest problema al govern central de Madrid.

Carlos Navarro és cap de llista de Compromís – Sumar per Castelló

Un problema el de la MAT que es sumaria més si pot a la problemàtica de despoblament als pobles del voltant i que a més no sería en cap cas beneficiós per els pobles ja que l’energia obtinguda d’aquest procés es vendria a altres llocs.

Bernabé Sangüesa és l’alcalde Morella

Directe