Santi Pérez visita i dona suport a la XVII Mostra de la Trufa Negra de Culla

Té el patrocini de la Diputació i Castelló Ruta de Sabor

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha estat present en la jornada inaugural de la XVII Mostra de la Trufa Negra de l’Alt Maestrat, que sota el patrocini de la Diputació i Castelló Ruta de Sabor reuneix fins a demà diumenge a truficultors, empreses vinculades al sector, vivers, hostelers i amants de la gastronomia.

Pérez ha saludat personalment tots els participants i ha animat la població de la comarca i de tota la província a que s’aproximen i aprofiten “l’experiència de conèixer un dels productes més enigmàtics i alhora preuats de la cuina castellonenca”. A banda dels expositors, també hi haurà ponències i demostracions culinàries a càrrec de distingits professionals.

Directe