Asetmico s’uneix a la manifestació per la Marie Claire

L'associació d'empresaris turístics mostra el seu recolzament front al tancament de l'empresa tèxtil

Asetmico, l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, mitjançant un comunicat “vol manifestar, en nom de les empreses associades, el seu recolzament al poble de Vilafranca i a tota la comarca dels Ports davant del probable tancament de Marie Claire, important motor econòmic de tots els nostres volguts pobles”.

Davant d’aquesta “extraordinària situació”, des de l’associació “ens adherim a la manifestació del divendres 9 de juny a les 14h davant de la fàbrica Marie Claire i que recorrerà Vilafranca fins a l’ajuntament”.

Des d’Asetmico, “volem donar el nostre suport a tots els treballadors i treballadores afectats i exigim a les administracions tant locals com autonòmiques el seu compromís en mantindre els serveis i el teixit empresarial de la nostra comarca, tant important en aquests moments”.

“Volem mantindre un discurs positiu. Recordem que som pobles lluitadors, treballadors i defensors de la seua terra”, conclouen.

La unió musical
de Vilafranca

Per altra banda, des de la Unió Musical de Vilafranca, com a associació, i la seua Escola de Música, també han emès un comunicat al respecte. “Enfront la incertesa que estem patint els vilafranquins i vilafranquines i tot allò que pot comportar el tancament de l’empresa Marie Claire al nostre poble, pobles veïns i a la comarca dels Ports”, expliquen.

A més, “volem posar tot el nostre suport i solidaritat amb tots els treballadors i treballadores, famílies afectades en aquests moments de tanta dificultat que s’estan passant”. Alhora asseguren que “volem continuar tenint un futur com a poble”

Directe