Intensa activitat per finalitzar 2022 a Morella

Per a la festa de cap d’any s’han exhaurit les entrades del sopar i per a la nit es poden adquirir les últimes en la web

La ciutat de Morella encara els últims dies de l’any amb una intensa agenda d’activitats i amb un alt nivell d’ocupació turística, convertint-se en un dels destins preferits per acomiadar 2022 i donar la benvinguda al 23.

Esta vesprada serà el torn de la programació dedicada als més menuts amb cinema i la projecció de la pel·lícula ‘Minions. El Origen de Gru’ amb entrada gratuïta. Per a ells i elles, ja en 2023, tindrà lloc un del moments més esperats com serà Jocambient, des del 3 al 5 de gener, a l’Espai Firal, amb multitud de jocs, tallers i activitats.

Demà divendres 30, en la sala del justícia de l’Ajuntament de Morella, un dels actes culturals més destacats amb la presentació del llibre ‘’Cien años iluminando la noche’’ del historiador Adolf Sanmartín Besalduch sobre el centenari de la companyia morellana Electra del Maestrazgo. Serà a les 19.30h.

La cursa de Sant Silvestre tancarà esportivament l’any. Esta activitat s’ha convertit en tot un clàssic del dia 31 i es recupera després dels últims anys sense poder-la fer, degut a la pandèmia. A partir de les 18h els centenars de participants es trobaran en el carrer Blasc d’Alagó per la divertida cursa. Cal recordar que des de l’Ajuntament i la Creu Roja, en l’entrega de dorsals per l’eixida, es farà recollida d’aliments i productes de neteja per al banc municipal d’aliments.

Ja per la nit tindrà lloc la gran festa a l’Espai Firal. Per a la mateixa ja s’han exhaurit les entrades per al sopar i s’espera una gran participació per a la nit. El Morella FC és qui col·labora amb esta activitat i recapta fons per al seu projecte esportiu. Les últimes entrades anticipades es poden adquirir en www.morella.escenaonline.es.

Morella s’ha convertit en una de les destinacions més sol·licitades de tot el nord de la Comunitat per passar el cap d’any i això es reflecteix en l’alta ocupació turística que es preveu per als propers dies i que de fet, ja s’està notant des de principis de setmana. Els visitants podran gaudir de les activitats programades a més de la visita als monuments i museus de la ciutat, així com de l’amplia oferta comercial morellana, entre altres.

Directe